Šios bandelės universalios, galima kepti saldžias su uogiene, aguonom,ir pan. arba į įdarą įmaišyti kumpio, špinatų, sūrio ar džiovintų pomidorų. Pristatau nesaldžias bandeles (dukra vadina sraigėmis) su varške.
400 g sluoksniuotos tešlos (naudojau bemielę),
180 g varškės,
2 kiaušiniai,
krapai, druska.
Varškę sumalti blenderiu, kad nebūtų grūdelių, sumaišyti su druska, smulkintais krapais. Vieną kiaušinį išplakti ir sumaišyti su mase. Mase aptepti sluoksniuotą tešlą, po to susukti ją į ritinį, supjaustyti apie 1,5-2 cm pločio riekelėmis, aptepti kiaušinio plakiniu, dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 20 - 25 min. 180°C karštumo orkaitėje. Skanaus!