Rašykite blogus kas mėnesį ir gaukite dovanų!

Rašykite blogus kas mėnesį ir gaukite dovanų!

19. Dec 2018, 15:19 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sveikos, mielosios, jau ne vienerius metus čia, Mamyčių klube, esančios ir ką tik prisijungusios. Norime padėkoti, kad ne tik skaitote, naršote po mūsų internetinę svetainę, bet ir pačios rašote, aktyviai dalyvaujate konkursuose, testavimuose ir pan.

Tad norime ir toliau pakviesti aktyviai įsitraukti į MK gyvenimą - tiek portale, tiek Facebooke, tiek Instagrame, o ypač skatiname pačioms kurti, rašyti, dalintis mintimis, net ir be raginimo, tiesiog...nes tai jums patinka.

Žinoma, visuomet smagu gauti dovanas, bet ne jos svarbiausios, tiesa? O tai, kad norite dalintis viskuo - savo mintimis, savo patirtimi apie vaikų auginimą, priežiūrą ir auklėjimą, apie savo hobius, apie kasdienybę bei gauti patarimą, palaikymą iš kitų, tokių pačių mamų.

Taigi, sugalvojome šiek tiek NAUJOVIŲ - bent iki šių metų pabaigos jus kviesime rašyti jūsų pasirinkta tema ne kas sezoną, o kas mėnesį. Žinoma, bus ir įvairių dovanų - knygų, kosmetikos ar higienos priemonių ir pan.! Bet tam, kad pretenduotumėte į jų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra!

Ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais, ką gaminti pvz. iš moliūgų ar obuolių, kas dabar labai aktualu :) APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose ir testavimuose.

Kaip įkelti tekstą ir nuotraukas->>

Laukiame jūsų įdomių rašinių, o mėnesio pabaigoje apdovanojame kelias laimingąsias!

Sėkmės! Ir daugiau šypsokitės! :)

20181219151936-71133.jpg

payalsharma payalsharma 21. Dec 2018, 12:57

Packers and Movers Pune Provide High Quality ***Household Shifting, Home/Office Relocation, Insurance, Packing, Loading, ###Car Transportation Service Pune and High experiences, Top Rated, Safe and Reliable, Best and Secure Packers and Movers Pune Team List. Get ✔✔✔ Affordable Rate Charts and Compare Quotation and Save Money and Time. @ https://packersmoverspune.org/

Žinoma! 👍🤗

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 04. Oct 2018, 21:54

Labai smagu! Labai faina paskaityti kitų mamų patirtį ir sužinoti kažką naudingo, pati vis nesirįžtu pretenduoti į rimtus blogerius, nes o ką jei nespėsiu.. gal visgi reikėtų? O galima aš parašysiu pasaką?

motinysteveza motinysteveza 04. Oct 2018, 10:33

paprasta geniali naujovė 😀

DandM DandM 04. Oct 2018, 01:07

Jėga! Tuoj pasibers straipsnių straipsnelių 😀 😀

kodelcia kodelcia 03. Oct 2018, 23:24

Puikios naujovės! Įneš gyvasties mūsų klubui 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 03. Oct 2018, 16:32 Egelė

Būtinai 🌷

Laukiam laukiam 😀

Egelė Egelė 03. Oct 2018, 16:22

Wow! Bandysim dalyvaut 😉

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 03. Oct 2018, 11:26

O kokios naujienos! Tikrai labai įdomu ir motyvuoja nauja 'tvarka' 😀