Rankdarbių manija

Rankdarbių manija

18. Mar 2020, 18:10 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Turbūt šiomis dienomis daug kas atranda save iš naujo, nes gyvenimo tempas sulėtėjo, galima atsipūsti, skirti daugiau laiko savo namams, savo artimiesiems ir sau. 

Mano gyvenimo ritmas, tiesą sakant, nebaisiai tepakito, nes esu iš principo intravertė, todėl daug kam atrodys, kad aš nuolatiniame karantine :)

Tai va, mielosios, toks tas intraverto gyvenimas - savyje, namuose, be jokių festivalių. Nors aišku nesu visiškai teisi, festivalių net intravertams reikia. 

Kol kas visos veiklos daugiau ar mažiau persikėlė į namus, tad galiu vėl parekomenduoti dekupažą. Gal turite kokių daiktų namuose, kuriuos norite išmesti, bet tikite,  kad jie dar gali pasitarnauti? Dabar puikus metas juos prikelti naujam gyvenimui!

Aš prikelti neturėjau ko, bet labai norėjau dviejų dalykų: normalaus servetėlių dėklo ir gražios dėžutės nosinaitėms. Visa tai užsisakiau rankdarbių parduotuvėje. Nusipirkau kelis medinius paruoštukus ir ėmiausi darbo. Kartu su manimi šį kartą darbo ėmėsi ir vyresnėlis. Jis spalvino sau pirato skrynią. Dabar ten gyvena plėšikų lobis, o skrynelė domina ir mažąjį broliuką.

Na o aš džiaugiuosi savo naujais "gaminiais", kurie ne šiaip iš malonumo terliotis, bet dar ir pasitarnaus pagal paskirtį. 

Mūsų rezultatai fotoapžvalgoje ⤵

O buvo taip:

Linkiu kūrybingo laiko!