Ragaujame sumuštinių duoną "LABA  AVIŽA"

Ragaujame sumuštinių duoną "LABA AVIŽA"

05. Oct 2018, 23:51 DandM DandM

Kai pamačiau, kad yra galimybė testuoti šios rūšies duoną, iškart užsinorėjau paragauti. Tik į 'testuotojų' sąrašą nepretendavau, tačiau parduotuvėje pro kepyklos "Vilniaus duona" lentynoje gulinčią produkciją nepraėjau... :)

Kadangi mėgstu purią, visokiausiomis gėrybėmis pagardintą duoną, pasirinkau būtent šią. Ši sveikuoliška, iš avižų pagaminta sumuštinių duona mane nustebino savo sudėtimi. Jos receptūroje – net 51% avižinių miltų ir vos žiupsnelis cukraus! O, be to, viduje galima rasti mano mėgstamų avižų dribsnių, skaldytų grūdų, kviečių. Duonos spalva taip pat visiškai kitokia nei įprastos sumuštinių duonos. Tokia labai sveikuoliška, neperbalus kaip popierius :) O, ir storis idealus skrudinimui.

20181005234534-36151.jpg

20181005234611-20832.jpg

Nors sumuštinius įprasta valgyti rytais, man jie patys skaniausi vakarais (su lašiša, sūriu, avokadais, namuose užaugintais pomidorais, ridikėliais ir agurkais), prie karštos arbatos puodelio, kada visi jau miega :).  Nors šią duoną aš galiu valgyti ir vieną, man ji tokia minkštai skani! O, kas svarbiausia, jau kelias dienas guli virtuvėje ant stalo ir visiškai neprarado savo skonio ir tekstūros, nedžiūna ir nepelija :)

20181005234654-90228.jpg

20181005234730-22169.jpg

Su šilčiausiais linkėjimais,

Dovilė