Puikioji Avent gertuvė

Puikioji Avent gertuvė

21. Nov 2017, 00:08 Vytulka Vytulka

Labai džiaugiuosi suteikta proga išbandyti Avent gertuvę.
Tiesą sakant, mano patirtis su gertuvėmis nekokia, esu išbandžiusi bent keletą skirtingų ir visas teko išmesti. Iš dviejų vaikas atsisakė gerti, kitos buvo neįmanoma patogiai išplauti, o kita tiesiog leisdavo vandenį ir mano rankinė nuolat būdavo šlapia...
Taigi,  Gytis (1.1 m.) bando Avent gertuvę.
Labai patiko dizainas, gertuvę patogu laikyti, nes per buteliuko vidurį yra susiaurėjimas mažai vaiko rankutei. Taip pat toje vietoje yra ir nedideli iškilę burbuliukai, kad ranka neslystų, o tuo pačiu ir pasimasažuotų delniukai. Patogus (nes nereikia užsukti, užtenka užlenkti) ir labai mielas akiai dangtelis su drakoniuko spygliais. Gertuvės plastmasė labai kokybiška, tvirta, visi kampeliai užapvalinti, jokių aštrių dalių, tad vaikas tikrai neįsibrėš odos.
Gertuvės kaklelis gan platus, todėl patogu išplauti, nereikia jokio šepetuko, kad pasiekti gertuvės dugną.  Be to, pats buteliukas iš permatomo plastiko, tad gerai matosi, jei viduje yra nešvarumų. Visos detalės lengvai išsiardo, susirenka po plovimo. 
Gertuvė patiko ne tik mamai, bet ir Gyčiui :).  Galvojau, kad reiks kelias dienas pratintis, kad išmoktų traukti per gertuvės šiaudelį, bet užteko kelių minučių ir vaikas jau vaikščiojo po kambarį siurbčiodamas vandenį. Smagu, kad gertuvės šiaudelis minkštas, lankstus, vanduo traukiasi lengvai, net nereikia gertuvės paversti.

20171121000629-32114.jpg
Gytis buvo numetęs gertuvę ant žemės keletą kartų. Kadangi dangtelis tuo metu buvo neuždengtas, šiek tiek vandens prisitaškė ant grindų, bet labai nedaug. Svarbiausia, nenukrito pats prisukamas dangtelis ir vanduo neišsipylė iš gertuvės pilnai, kaip man yra buvę su ankstesne gertuve. Jei dangtelis pilnai uždengtas, vanduo nelaša visai, net gerai pakračius. Valiooo, rankinė bus sausa.

20171121000753-92422.jpg
Net ir vyresnėliui Ignui (beveik 3 m.), gertuvė taip pat patiko (turbūt dėl drakoniukiško dangtelio) , kad Gyčiui teko dalintis ir leisti broliui atsigerti. Turbūt reiks dar vienos tokios pačios :). Smagu tai, kad abu skirtingo amžiaus vaikai gali gerti iš vienos gertuvės ir mamai dėl to lieka daugiau vietos rankinėje, nes nereikia talpinti dviejų.
Vis galvojau, kokius minusus galėčiau įvardinti, bet per kelias naudojimo dienas, kol kas jų nepastebėjau.

Ačiū Mamyčių klubui ir rėmėjams už galimybę išbandyti šią Avent gertuvę. Šiandien ji mūsų mėgiamiausia :)

Vytulka Vytulka 21. Nov 2017, 23:54 Deivės Mama

O taip, auga labai greitai, man ir pačiai nesitiki 😀

Deivės Mama Deivės Mama 21. Nov 2017, 15:53

Negaliu patikėt - koks užaugęs jūsų Gytis!!! 😀 Dar pridursiu, kad gertuvės spalva labai gera. Jau taip atsibodo mėlyna ir rožinė.