Prieraišumas

Prieraišumas

31. Mar 2019, 23:15 Iddile Iddile

... Žiūriu į jį ir jis tobulas. Man tobulas. Nes jis manęs pačios. Dalis manęs ir dalis jo tėčio. Šiandien su vyru kalbėjome, kad gal per daug skiriame dėmesio Rojui, gal per daug būnam kartu ir kaskart jam ne taip padėjus kojytę, bėgame su pagalve, kad tas smūgis būtų kuo švelnesnis. 
Bet per daug nieko nebus. Ypač dėmesio,ypač to kas ne materialu ir neturi piniginės išraiškos. Aš tikiu, kad tas ryšys kurį kuriame jam šiandien, mums visokeriopai sugrįš atgal. Ir aš ateity matau jį su didele pagarba ir mylinčiomis akimis žvelgiantį į savo tėvus. 
Aš nematau nieko blogo, kai mama. žindo savo vaiką iki 2 metų ir daugiau. Tai artumas, kurį turi tik mama ir jos vaikas. Palaikau nuvargusias mamas, kurios numoja ranka į tai, kad jų vaikas miega ne savo lovytei nuo per dažno kėlimosi, žindymo ar tiesiog jaukumo  nebuvimo vienam savo lovytej ir pradeda guldyti savo lovon. Palaikau visas mamas, kurios skaito, ieško, išbando tai kas geriausia jos vaikui. 
Auginkime savo mažylius susikurdamos savąjį prieraišios tėvystės principu. Tu esi mama, tu žinai kas tavo vaikui geriausia ir tik tu žinai, koks tavo vaikas tobulas. 
Su didele meile,
Rojaus mama 

Photo by : Matine studio