prasau patarimo

30. May 2014, 15:38

Laba diena,visom mamytem.Noreciau gauti patarimo pagalbos i labai sunkia susiklosciusia mano gyvenime situacija.Man 45 metai auginu viena dvynukus-berniukus jiems 6 metukai.Taip jau ivyko mano gyvenime pagimdziau jos 39 metu.Vaiku tetis pabego jiems negimstant.Dabartiniu metu apie ji as nieko nezinau ir zinoti nenoriu.Man teko sugrizti namo ir vel pradeti gyvenima is naujo.Grizau i namus pas mama.Mamos reakcija buvo is pradziu neigiama.Pirmas pasakimas buvo.." Tau jie reikalingi..?"Mano atsakymas buvo as nezudisiu gyvibiu.Taip ir praejo laikas as pagimdziau savo berniukus.Galiu pabrezti kad mamos nuomone pasikeite ir ji daug prisidejo prie vaiku auginimo,labai jai aciu.Bet laikas no laiko as nuo mamos pradejau isgirdineti priekaistus,kad as nieko neveikiu ir kam sie vaikai.Po to prasidejo keisti dalikai ji pradejo iskirineti vaikus,ta prasme pirma dvyni ji devino,o antra sakydavo jam tiesiai tu durnelius.As bandziau priestarauti o ji savo ruostu imdavo kas pakliuna po ranka trenkdavo man taip kad as negaledavau pasikelti. Ir tai jau tesiasi visus seserius metus.Bandau atsakyti jai o ji pradeda mane vadinti nesvankiais zodziais ir stengiasi vel trenkti skaudziai.Vakar vakare ziurejime kambari televizoriu mama paprase padaryti garsiau,kadangi ji neprigirdi,o as sakau mamyte vaikai uzmigo gal tegu buna toks negarsus garsas.Mama atsikele paeme mano rubus ir tase ir ismete i laiptine,o mane uzplauku ir isvare i laiptien.Iki vidurnakcio as prasiau ileisti mane namo,o ji pasake tose namose tau vietos nera.Labai baisu,kad tai mato vaikai.Vyresnisis dvynukas man pasake:"Mums labai gerai buti su baba negu su tavim,geriau tu nesugriztum,babyte pasake kad tavo mama kas nors uzmustu ir musu gyvenimas budu nuostabus,o mazasis dvynukas mane kaip moka uzstoja,bet kai as iseinu i darba sako,kad baba ji gasdina vorais,kad jis nemiletu mamytes.Siandien atsikeliau i darba mama kai pastume mane,tai as sumusiau galva,teko su melyne eiti i darba.Jeigu as as galeciau iseiciau,bet neturiu kur.Nezinau kur kreiptis pagalbos,kadangi bandau kreiptis pasakoti man niekas netiki.

 

 

 

01. Jun 2014, 10:56

Atsiprašau už tokį išsireiškimą bet tavo mamai reikia gydytis...o tu turi išeiti su vaikais iš tų namų bet tik tada kai joa nebus namie manau. Išsinuomok kambariuką,susikrauk daiktus ir su vaikais pro duris neatsigręždama nes kuo tiau tuo bus blogiau ir vaikus prarasi,jų meilę. Aš suvokiu kad jai atgimė motinos jausmai bet kad šitaip...bet kad reikia psichologo tai vienareikšmiškai. Ir kas baisiausia negerbia tavęs ir dėl visko kaltina tave ir yra nelaiminga pati ir tokią daro jūsų šeimą...! Sekmės sprendimuose!

31. May 2014, 12:37

Nu as neleisciau kad man taip mama vadovautu ir dar vaikus pries mane nuteikinetu. Ar tikrai nera jau tau galimybes issinuomuot kambariuka, kaip aantaite pataria? visad yra iseitis tik labiau pasitiket savimi. linkiu kad issisprestu jum i gera si situacija svarbiausia kad vaikai butu kuo maziau su tokia mociute.

ODISEJAaa ODISEJAaa 30. May 2014, 20:36

As ir taip manau...atskirai reikia gyvent kai tokios bedos..