Pokalbis vaistinėje, virtęs diskusija su pykčio kibirkštėle

Pokalbis vaistinėje, virtęs diskusija su pykčio kibirkštėle

13. Nov 2013, 14:13

RYTAS.Pramerkusi akis ir pražvelgusi pro langą pamačiau;niūri diena,lyja.Atsikėliau apsirengiau chalatą ,nuėjau virtuvėn,pasidariau kavytės.Išgėrusi kavą ,pagalvojau ,jog norisi kažka nuveikti ,prasiblaškyti.

susitvarkiusi namus ,nusprendžiau vykti į netoliese esantį miestelį,apsiprekinti.Neilgai trukus susiruošiau. ŠTAI JAU AS ČIA.Aplankiusi keletą parduotuvių rdau visko ko reikėjo(aišku pirkinių krepšelyje atsirado ir ko neplanavau pirkti) Na tiek to:)

Išeidama iš parduotuvės nusprendžiau užeiti į vaistinę.ji visai čia pat.(CAMELIA).Pats laikas papildyti namų vaistinėlę,pasiruošti šaltajam sezonui.Atvėrusi vaistinės duris pamačiau jog teks luktelėti.Eilėje stovėjo 7 žmones ,aš 8.Nusiteikiau laukimui,niekur juk nedingsi:)

Na štai neilgai trukus atėjo ir mano eilė pirkti.Nusipirkusi man reikalingų vaistų ,mano akį patraukė lentynoje gulintus vitaminai.Jie buvo vaikiški.tai buvo vitaminas C, su apelsinų skoniu.Pasiteiravusi vaistininkės ,ar jie tiks mano mazylei ,pasakiau dukrytės amžių(2m 5mėn),vaistininkė atsake:

-taip,tikrai tiks jūsų mergytei.TODĖL NUSIPIRKAU JUOS. Už manęs stovėjusi moteris su mergyte,manęs paklausė:

-Ar jūs nebijote duoti tokiai mažai mergytei vitaminų ,tablečių pavidalu,mano vyresnė dukra ,(3m 2mėn),tačiau as jai duodu sirupėlio pavidalu.Net nespeėjau atsakyti ,iškart jau kitas klausimas:

-o tai kaip jūs maistą jai duodate košytes ,ar taipogi nekreipiate dėmesio?LIKAU APŠALUSI:)moteris išeidama iš vaistines dar suburbėjo:

-va,kas iš tų jaunų mamų,nieko gero.Visai vaikų nežiūri.

Aš nesu linkusi ginčytis ,į viską reguoju ramiai:)NUSIŠYPSOJAU IR TIEK:))O vaistininkė sako :

- NU GERAS ČIA:).

Va ,kaip mano paįvairino dieną:))

14. Nov 2013, 11:01

kaip sakoma ,pats geriausias budas suerzinti priesa ,tai sypsena😃👍

gintarerei gintarerei 13. Nov 2013, 19:23

oj pazistama situacija 😀 ir as is tu kur megstu nepatyleti, nors kartais tiesiog nuotaika per gera ir nesiveliu i pamokymus, pasisypsau ir paklausiu "ka dar patarsite man vaiko auginime?", "ka dar Jusu nuomone reiketu padaryti?", o jei isijaucia ir pradeda aiskinti dar daugiau tada jau labai graziai pasiklausiu "ar Jus mama moke, kad nemandagu kistis i kitu reikalus ir gyvenima?", va tada buna siuto priepuoliai, o as iseinu besisypsanti, kaip sakoma man patinka kai mandagiu budu pavykstra suerzinti priekabiautojus 😀

13. Nov 2013, 18:59

žinote ,jei pažinočiau žmogu ,kitaip būtų ,o dabar ,kas ji man?ogi ,niekas ,tarsi koks šešėlis ir tiek😀)čia buvo čia nėra😀

13. Nov 2013, 16:02

Na aš tolerantiška kitų nuomonei, bet, kai patarimai ne laiku ir ne vietoje, ką žinau . . .tokiu atveju vistiek būčiau sumojus ką nors atsakyti, "gal dar man ir maistą perkramtyti, nes per maža"? Na aš iš tų sarkastiškų, su šypsena, bet vistiek neiškęsčiau 😀

pypse pypse 13. Nov 2013, 15:50

tai ir sakau gerai kai mokame neįmti, arba susitvardome. man asmeniškai akrtais norisi nuošridžiai pasisakyti atgal😀) kartais:p~

13. Nov 2013, 15:06 pypse

o kam gincytis ?nuomonę visi gali išrieksti😀neimu į galvą. aš gyvenu savo gyvenimą😀nu maniskei sunku isiulyti gerti sirupėli,bijo ji jo😀😃

pypse pypse 13. Nov 2013, 15:00

Aš nuo dviejų metukų duodu net nuo tempos tabletėmis. maniškis sirupėlių negeria. Per saldu jam 5 ml nėra taip mažai kokio apelsininio skonio birzgaliuko.
Plius dėl alergijų patarė baltus vaistukus naudoti. išmoko ir no problem

o komentarai tai😀) fainai kai išeina nieko nematau- negirdžiu siena užsitvert😉) bet kartais tai norisi ką nors atsakyti nuoširdaus😀)