PILNAMETIS

PILNAMETIS

11. Apr 2017, 21:26 JurgaMi JurgaMi

Sveiki visi,

prisėdau ir aš rašyti savo BLOGO, labai tikiuosi, kad nebus labai BLOGAS :) Labai tikėjausi pradėti jį rašyti kiek anksčiau, bet buvo labai BLOGA: buvo BLOGAS mūsų beveik pilnametis, buvo labai BLOGOS jo, o tuo pačiu, ir mūsų, naktys, vėliau buvo BLOGA beveik pilnamečio temperatūra, paskui SUBLOGAVO didžioji sesė... ir taip iki begalybės ....
Bet, kaip sakė vienos populiarios laidos vedėjas, pradėkime viską nuo pradžių :) Iš straipsnio nuotraukos į jus žvelgia mano BLOGO herojus ir pagrindinis veikėjas, mūsų beveik metų (todėl BLOGAS ir vadinasi - PILNAMETIS) sūnelis Gabrielius. Pilnametystę minėsime per šv.Velykas, todėl labai laukiame šios prisikėlimo ir gamtos atgimimo šventės.
Daug džiugių ir liūdnų akimirkų išgyvenome nuo vieno pavasario iki kito, tačiau pats svarbiausias yra ESAMAS momentas :)

O šiuo momentu mūsų PILNAMETIS nesustodamas mokosi naujų ir įtvirtina esamus įgūdžius.

20170411212538-27913.jpg


Linksmiausias jo mokamas įgūdis - ,,katutės". Jei tik aplinkiniai pradeda ploti, jis būtinai prisijungia. Bet smagiausia akimirka, kai už nuopelnus pagiriu savo beveik PILNAMETĮ, jis sau žavingai pasiploja :)
Jau mėnuo, kaip PILNAMETIS mokosi tvirtai vaikščioti ir saugiai griūti, pritūmpi ir atsiklaupti. O pats svarbiausias šios savaitės pasiekimas - tai mokėjims savarankiškai ir, svarbiausia, saugiai nulipti nuo lovos !

Taigi, prisistatymas įvyko, tikiuosi, kad jis nebuvo labai BLOGAS :) Ir iki pasimatymo kitame PILMANEČIO BLOGE :)

floryte floryte 13. Apr 2017, 21:08

Neblogas Blogas👍. Puikūs Pilnamečio pasiekimai👍😉