Su pavasariu! TAIKOS! Ačiū Jums!

Su pavasariu! TAIKOS! Ačiū Jums!

01. Mar 2022, 10:51 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mielosios, tiek noriu daug pasakyti, bet neįmanoma visko čia sudėti. Jei trumpai – tai paskutinė mano darbo diena Mamyčių klube, tiksliau, buvo vakar. Tačiau iš inercijos vis dar dirbu, vis dar pažiūriu, kaip jūs laikotės.

Iki paskutiniųjų laukiau, gal kas pasikeis, tačiau, deja, išeinu ne savo noru. Iš tarptautinio Mamyčių klubo turbūt gyvuoti lieka tik latviškas portalas, o visi kiti priversti uždaryti savo veiklą. Pagrindinė priežastis – finansinė, kuri labai stipriai susijusi su tuo, kas dabar vyksta Ukrainoje.

Man pačiai labai daug klausimų viduje ir ne viską iki galo suprantu, bet realybė tokia, nebent įvyktų stebuklas ir mes su kolege savarankškai rastume stambų rėmėją, kuris galėtų finansuoti bent lietuviškąjį Mamyčių klubą ir tuomet toliau tęstume veiklą.

Su jumis čia buvau beveik trylika metų, taip pripratau nubusti ir eiti miegoti kartu su Mamyčių klubu, jog, atrodo, net neįsiviazduoju, ką toliau daryti. Turiu dar ir kitos veiklos, bet MK buvo mano pagrindinis darbas.

Tačiau gyvenimas tęsiasi. Svarbiausia, kad Lietuvos padangėje vis dar šviečia saulė ir esame saugūs bei sveiki (nesinori pridėti „kol kas“).

Mielosios, kreipiuosi į visas, kurios aktyviai dalyvavote Mamyčių klubo gyvenime ir kurios tik užsukdavote pasižvalgyti, noriu nuoširdžiai padėkoti už visus metus. Jei kas keistųsi, aš jums būtinai pranešiu (o gal, kaip minėjau, sugrįšiu su nauju finansuotoju, tačiau niekas neaišku, kaip keisis rinka karo akivaizdoje).

O visoms, kurios rašėte vasario mėnesį, noriu įteikti po knygą! Vilnietes kviečiu užsukti, o dėl atsiuntimo į kitus miestus, informuosiu, jei sutartis su paštu dar galioja.

Su meile, Mamyciuklubas.lt redaktorė Eglė

floryte floryte 04. Mar 2022, 21:08

Egle, ačiū Jums už gerumą ir norą padėti! ❤

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 04. Mar 2022, 11:33

Merginos, sugrįžau! Nes be MK negaliu 😀 O jei rimtai, tai palaikysiu portalo ir medijų gyvybę, kol galėsiu be atlygio, nes tai didelė platforma bent jau skleisti žinią apie paramą Ukrainai, jei kas nors kažką turite, norite informuoti, parašyti - būtinai - portalas ir Fb atviras, aš pasidalinsiu. Taigi, laikomės išvien: Together we are one!

picama picama 02. Mar 2022, 08:11

O! Kokia netikėta žinia! Ir kokia liūdna! Tikiuosi, kad viskas išsispręs kuo geriausiu būdu, taip, kaip turi būti.
Labai ačiū, Egle! Ačiū kitoms mamytėms- už dalinimąsi savo kasdienybe, pamąstymais, patyrimais, patarimais.

irmantaite irmantaite 01. Mar 2022, 23:45

Kaip netikėta ir liūdna ... toks jausmas lyg geriausią draugą iš mūsų atėmė.

Simonadub Simonadub 01. Mar 2022, 22:00

Kaip gaila . Nuostabus tinklapis . ... visuomet taip smagu, naudinga buvo skaityti blogus , patarimus . Tiesiog ir jus Egle nuostabi visame kame . Labai gaila , kad taip nutiko . Labai pasiilgsiu visko jame

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Mar 2022, 21:34

Inga, kaip sujaudinai. Ačiū. Kaip noriu išgirsti apie tavo naują gyvenimo etapą ir apie tris tuos tris vaikučius. Jaučiu, kad tikrai labai graži ir jaudinanti istorija😀 Visos jūs man tapote savos. Tik nereikia nieko "laidoti", gal dar ne viskas prarasta. Ir, aišku, jau nebebus tap kaip buvę, kaip ir pasaulis, kuris dabar labai sparčiai keičiasi. O dėl MK rėmimo, gera idėja, bet tikrai jūsų lėšų daugiau šiuo metu reikia ukrainiečių šeimoms, o MK reikia ieškoti gero ir patikimo rėmėjo, kuriam patiktų MK turinys, projektai ir jis norėtų čia reklamuotis. Tik tada galėsime išsilaikyti, sumokėti serverio mokesčius, žmonėms algas ir pan. Bet labai labai ačiū už palaikymą ir gražius žodžius. Man, žinote, priminė tas dienas, kai prieš daugel vienas žmogus būdavo čia, portale, nuo ryto iki vakaro, ir visos uždavinėdavome klausimus apie ką norime - ot gerai pakalbėdavome. Dar tais laikais nebuvo jokio "online" 😀 😀 Mielosios, viskas bus gerai.

floryte floryte 01. Mar 2022, 21:23

O, siaubeli! Negaliu patikėti! Širdis verkia...Jaučiuosi, lyg savo mamą laidočiau :-(. Tikrai , kažkur apie 8 metus, kiek priklausau Mamyčių klubui, galiu pasakyti, kad tai - ypatingai šviesi, tolerantiška, įdomi erdvė, į kurią netyčia užklydau ir pasilikau ilgam. Pasilikau, nes čia mamos dalinosi patirtimi, idėjomis, patarimais. Pasilikau, nes čia gaudavau psichologų, pedagogų, gydytojų ar kitų specialistų konsultacijas konkrečiai problemai spręsti. Čia vyko daugybė konkursų, veiklų, kurios skatino mūsų šeimas veikti, kurti, domėtis ir pan. Čia rasdavau naujausias tendencijas, aktualijas apie vaikų auginimą. Būtent čia pasijutau tikra to žodžio prasme MAMA, kuri geba būti šviesi, pozityvi ir tobulėjanti. O kiek daug džiaugsmo man ir vaikui suteikdavo gautos dovanėlės! Ir su Mamyčių klubo laida prieš keletą metų atsisveikinom su dideliu liūdesiu, nes kiekvienas rytas mūsų šeimoje prasidėdavo džiaugsmingu ""Mamyčių sodai" - einam žiūrėti!" (taip vadinom, nes ši laida, kaip ir "Svajonių sodai" - buvo mūsų mėgstamiausios dvi laidos). Rašydama Blog'us čia apie savo vaiką, tarsi savo vaiko dienoraštį rašiau. Neretai tomis nuorodomis dalindavausi ir su artimaisiais. Su mamytėmis, kurios MK jau ne vienerius metus, tapome lyg senos geros pažįstamos, nors niekada realiai nebuvome susitikę...Tikrai, labai skauda širdį, kad taip buvo nuspręsta dėl MK gyvavimo. Gal dar ne viskas prarasta?...Gal mes, mamytės, galime ką nors padaryti, kad šis klubas gyvuotų ir mus bei mūsų vaikus džiugintų? Tiesą pasakius, visai neseniai žadėjau dar labiau atverti savo širdį MK, kokia linkme pasisuko mano gyvenimas, ir kaip likimas man su dukryte atsiuntė dar tris vaikus, praradusius mamą...Tikrai, besidalindamos savo džiaugsmu ir liūdesiu, MK mes visada buvome tarsi viena didelė šeima. Redaktorei Eglei, mūsų MK Motinai, be galo esame dėkingi už nuoširdumą ir rūpestį, už pozityvą ir kantrybę. Ir net nenoriu atsisveikinti su MK, nes tikiu, kad kažkokiu būdu jis dar gali gyvuoti. Jei tik kyla kokių minčių, pasidalinkite, ką dėl šio klubo gyvavimo galime padaryti?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Mar 2022, 17:22

Ačiū, Gintare, tuoj apsiverksiu ☹ nors ir taip pastarosiomis dienomis ne viena turbūt verkiame, apkabiname mintyse Ukrainos vaikus ir mamas, bet gyvenimas nesustoja... p.s.Dar susimatykim, tau knygą esu atidėjus

Gintarep Gintarep 01. Mar 2022, 17:19

Labai liūdna, ypač tokiu laikotarpiu, kai reikia šilto žodžio ir supratimo, kuris čia gimė, augo ir užaugo. Visos buvom lyg sesės. Per šį portalą tapome draugėmis realiame gyvenime. Rašymas-skaitymas buvo lyg vaistas. Blogai, labai blogai, kai tokiame laikotarpyje žengiama lengviausiu kelių - uždaryti, atleisti darbuotojus... Kaip niekad reikia tokio (šio) portalo, kuris gali padėti mamoms išlikti ramesnėmis, gauti patarimus ir informaciją. Daug daugiau šis portalas davė dvasinės naudos, nei išlaidų, kad reikėtų uždaryti. Daug mamyčių jį skaitė tyliai ir jis skatino keliauti, valgyti gaminti su vaikais ir taip buvo didžiausias vaistas pandemijos metu. Taip, mes vyresnių vaikiukų mamos, net užaugus vaikams, likome dar vis čia, nes čia buvo to, ko reikia mamai, vaikui, šeimai... Ačiū Redaktorei, jei mums liūdna, vadinasi buvote /esate reikalinga. Tai paskatins žengti kitą laiptelį. Ačiū Mamytėms???

raganeleskisenele raganeleskisenele 01. Mar 2022, 16:52

Labai liūdna. Dėl visko, kas šiuo metu vyksta. Būkim stiprios ir laukim geresnių laikų. Ačiū už draugystę!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Mar 2022, 16:51

Inga, net nežinau, viskas taip "šviežia", nes tik prieš kelias dienas ir aš sužinojau, kad sudie (buvo anksčiau kalbų, tačiau vis dar atsirasdavo naujų projektų). Su kolege iš rusakalbio portalo kalbamės, ką ji darys. Net nežinau, kątoki uatveu daroma, kai portalas nebeaktyvus -ar parduodamas ar numarinamas, juk vis tiek archyvinė medžiaga lieka internete.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 01. Mar 2022, 16:47

Kokia liūdna žinia... Aš taip pripratau prie mamyčuų klubo... Tai ši svetainė bus išjungta?
Taip nesinori atsisveikinti ☹

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Mar 2022, 16:38

Jolanta, ačiū už linkėjimus. Ramina tik tai, kad nieko nebūna šiaip sau, aš dėkoju už visas aplinkybes, iššūkius, dovanas, pamokas, kurios, vadinasi, kažkur veda, išgrynina. Tikiuosi. Jei bus lemta, su kolege dar kažką sugalvosime, jei ne - gal kur nors kitur su jumis susimatysime 😀

jaldija jaldija 01. Mar 2022, 16:22

Ach, kokios liūdnos naujienos. Kaip gaila, kad susiklosto taip, jog žmonės netenka darbų.
Be abejo, gaila, kad tiek metų gyvavęs portalas "užauginęs" daugybę vaikučių tokiu metu, kada reikėtų susitelkti ir paremti vieniems kitus, priverstas užverti duris.
Ačiū Jums už buvimą kartu, mes užaugome su Jumis, besidalindami savo kasdieniniais pasiekimais, džiaugsmais ir rūpestėliais.
Linkime Jums tvirtybės, pasisekimo ieškant naujos veiklos ir darbų.
Tikrai Jūsų pasigesime ir pasiilgsime.❤❤❤

Kristina B. Kristina B. 01. Mar 2022, 14:49

Kokios liūdnos žinios! Gaila, kad tiek daug nepalankių aplinkybių dabar mus persekioja…

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Mar 2022, 14:06

Išsiunčiau jums emailus. Jei norite ko nors paklausti ar paplepėti, aš tikrai niekur nedingau ir puslapis neužsidaro, tiesiog skirtumas tas, jog galiu čia plepėti už dyką 😀 😀 Juokauju, pabendraukime dar...