Open beach Vilniuje

Open beach Vilniuje

13. Jul 2020, 07:25 ikke ikke

Sužinoję, kad garsusis ir daug kritikos strėlių sulaukęs Vilniaus centro paplūdimys bus panaikintas, suskubome ir mes dar jį išvysti savo akimis. 
Kadangi centras nėra toli nuo mūsų namų, atvykome čia pėsčiomis. Kitu atveju turbūt tektų mašiną parkuotis mokamoje vietoje, arba galima naudotis viešuoju transportu, jis stoja tikrai labai netoli nuo paplūdimio ir pačios Lukiškių aikštės.
Taigi nors mes apsilankėme ir tikrai vėsią ir apsiniaukusią dieną, bet begulinėjančių poilsiautojų čia ne taip ir mažai. Kas ant įrengtų gultų, kas ant hamako, o kas ant savo rankšluosčio.

Priekyje pliažo įrengtas didžiulis ekranas, kuriame matosi ir girdisi vaizdas tiesiogiai iš Palangos tilto - pakanka užmerkti akis ir kogi ne tikras pajūris?:)

Žinoma vaikams tikras traukos objektas buvo fontanai.

Turbūt einant čia reikia nusiteikti taip - arba einam ir pasiimam atsarginių rūbų arba net nesiartiname prie fontano. "Tik truputį pasitaškykite" leidimas čia negalioja :)
Dar kas mums buvo naujiena - tai įrengtos vaikų žaidimo aikštelės Lukiškių aikštės pradžioje, medžių pavėsyje, viena yra skirta patiems mažiausiems, iki 6 m,o kita nuo 6 m. 


Netgi jei pliažas ir bus panaikintas, atėjus į Lukiškių aikštę su mažaisiais, tikrai bus ką veikti :)