Obuolių pyragų sezonas atidarytas!

Obuolių pyragų sezonas atidarytas!

23. Aug 2021, 14:32 picama picama

Štai ir prasideda obuoliai ir obuolių pyragai! Mmm, vis tie patys, bet vis kitokie ir labai laukiami bei mėgstami mūsų šeimoje.

Šį kartą kepiau iš galvos ir iš akies :)

5 rūgščius obuolius nulupau ir sumaišiau su 3 šaukštais rudojo cukraus, 3 šaukšteliais cinamono ir žiupsniu kvapiųjų pipirų

Atskirai sumaišiau 100 g minkšto sviesto, 3 kiaušinius, daugiau nei pusę indelio kondensuoto pieno

Tada įpyliau stiklinę miltų. Viską išmaišiau.

Į kepimo skardą supyliau obuolius, ant jų tešlą. Kepiau 190 C apie 40 min.

Gavosi tvirta ir karamelizuota apačia bei biskvitinis viršus. Skanaus!