Moters Grožio Paslaptys: Susipažinkime :)

Moters Grožio Paslaptys: Susipažinkime :)

13. Jan 2016, 14:32

Moters Grožio Paslaptys - Susipažinkime :)

 Sveikos mielos moterys, mamytės. Labai džiaugiuosi nauja suteikta galimybe rašyti mamyčių klube, dalintis grožio patarimais su Jumis.

Aš esu Monika, iš Šiaulių. Pagrindinė mano profesija šiuo metu būti mama ir taip pat esu nagų dizaino meistrė. Kartu su vyru auginame dukrytę vardu Ana, jai dabar metukai ir aštuoni mėnesiai. Taip pat pilnaverčiai mūsų šeimos nariai yra katinas, ryžas kaip garfildas, kurio vardas yra tiesiog Katinas, ir dar turime taksiuką, kalytę, vardu Tara. Tad susidaro visai nemenka šeimyna. Taip pat su vyru bandome susilaukti ir antros atžalos. Pakolkas sunkiai sekasi, bet manau vistiek ateis laikas šiam stebūklui.

Mano blogas bus apie moters grožio paslaptis. Kaip kuo profesionaliau tvarkytis nagučius namie, jeigu nėra galimybių nueiti pas meitrą, apie gelinio lakavimo, bio gelio ir priauginamų nagučių pliusus ir minusus, pasidalinti dizaino idėjomis. Dar patarsiu apie vaikučių nagučių priežiūrą kaip teisingai juos tvarkyti. Taip pat pasidalinsiu žiniomis apie plaukučių, blakstienų, veido odos priežiūrą ir puoselėjimą. Pabandysiu padėti neužmiršti būti gražia mama ir moterimi. Pasidalinsiu nuomone apie išbandytus, naujus grožio priežiūros produktus. Neužmiršiu ir savo mažylės su smalsumu dalyvaujant šiuose procesuose. Nes jos pilna visur, ji dabar mažoji bedžionėlė.

Tad labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad Jums mielos mamytės bus įdomu skaityti ir manęs neišpeiksite. Laukite mano blogų.

Geros Jums ir Jūsų mažyliams dienos.

Monika

20160113143212-46472.jpg

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 14. Jan 2016, 14:31

Tikrai turėtų būti įdomu 👍

Loreta_K Loreta_K 13. Jan 2016, 22:07

Nekantriai lauksim 🌷

ODISEJAaa ODISEJAaa 13. Jan 2016, 14:46

👍😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 13. Jan 2016, 14:45

Sveika prisijungusi!