Moters Grožio Paslaptys- Riebios veido odos priežiūra

Moters Grožio Paslaptys- Riebios veido odos priežiūra

04. Apr 2016, 08:59

Sveikos mielos moterys-mamytės,

Labai labai Jūsų atsiprašau, kad kurį laiką buvau dingusi. Šį kartą pasidalinsiu mintimis apie man labai opią problemą. Turiu labai riebią veido odą ir tūrėjau labai daug rūpesčio kol suradau tinkamas priemones už prieinamą kainą, kad ši bėda taptų bent šiek tiek suvaldoma.

Šiuo metu esu labai patenkinta Garnier firmos miceliniu vandeniu PureActive, jis skirtas mišriai ir riebiai veido odai, tad kiekvieną vakarą nusivalau su juo makiažą ir taip pat ryte naudoju šį produktą. Dar vakare naudoju tos pačios firmos PureActive 3in1 veido prausiklį kaukę. Ir begalo esu patenkinta atradusi Mixa firmos drėkinanti kremą, jis suteikia matinį efektą ir drekiną odą.

Kartais mėgstu pasidaryti visam veidui kaukytę su želatina, kuri išvalo poras. Esu minėjusi ankstesniame bloge kaip ją pasigaminti namuose. Taip ir kovoju su šia problema. Kitos sakytu, kad reikėtų eiti pas grožio specialistus, bet nevisada ši paslauga prieinama, tuo labiau kai turi vaikučių ir geriau tuos pinigėlius išleisti jų  gerovei. Tad stengiesi namų salygomis ar įsigijus pakankamai gerus ir kokybiškus, per daug neišpūstos kainos produktus kovoti su savo bėdomis. Ir bent jau man tai puikiai sekasi.

Pasidalinkite mamytės, savo grožio priemonėmis kovojant su riebia veido oda. :)

Geros dienos.

Monika