Moters Grožio Paslaptys: Natūralios kaukės kovai su inkštirais

Moters Grožio Paslaptys: Natūralios kaukės kovai su inkštirais

20. Jan 2016, 16:03

 

Laba diena mielos mamytės :)

 

Kaip gyvenate? Praeitą savaitę susipažinome, o šią savaitę atėjo laikas pirmąjam patarimui grožio srityje.

Nusprendžiau šį kartą pakalbėti apie problemą, su kuria susiduria ne viena iš mūsų. Tai- inkštirai. Kova su jais prasidėjo senokai. Teko išbandyti prausimosi priemones, valymo skysčius ir pleistrus. Poto bandžiau ir veido valymą, bet greitai atsinaujindavo, rezultatas toks, kad išleista krūva pinigėlių ir „ŠNIPŠTAS“. Tad domėjausi ir atradau kaukes, kurias galime pasidaryti namuose ir kurios man pagelbėjo šioje situacijoje. Taigi pasidalinsiu su Jumis šiais receptais.

Želatinos kaukė veidui

Reikės:

1-o arbatinio šaukštelio želatinos

2-iejų arbatinių šaukštelių pieno

1-o arbatinio šaukštelio citrinos sulčių

Viską reikia sudėti į dubenėlį, pakaitinti mikrobangų krosnelėje 2min ir išmaišyti. Jeigu darysite ant elektrinės ar dujinės viryklės, reikia pakaitinti kol ištirps želatina. Tuomet palaukti kol masė taps šilta ir galima tepti ant veido. Jeigu nėra poreikio visam veidui, galima tepti tik ant vietų kur yra inkštirų. Reikia palaukti kol kaukė išdžiūna (pradeda traukti veidą) ir galima nuplėšti. Plėšti iš lėto.

Citrinos kaukė

Reikės:

1–nos citrinos

Pusės arbatinio šaukštelio medaus

Išspausti citriną į indelį, įdėti medaus ir išmaišyti. Tuomet su vatos kempinėle ištepti veidą. Palaukti 10min ir viską nuplauti.

Man šios dvi kaukės padeda ir piniginė ne taip išplonėja. :) Želatinos kaukę, naudoju kartą į dvi savaites. Aš ją tepu nosies srityje, nes ten daugiausia bėdos. O citrinos kaukę, kartą į savaitę. Ji ne tik valo nešvarumus, bet ir atgaivina odą. Pabandykite kas norėsite ir dar nesate išbandžiusios, gal ir Jums padės taip kaip man.

Iki sekančių kartų.

Geros Jums ir Jūsų mažyliams dienos. :)

 

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 20. Jan 2016, 19:46

Kaip fainiai 😀 Reikės pabandyti 😀

ODISEJAaa ODISEJAaa 20. Jan 2016, 18:38

👍😀