Moliūgėliai "Labirintų parke"

Moliūgėliai "Labirintų parke"

02. Nov 2021, 22:30 ViktorijaBudene ViktorijaBudene

Ilgasis savaitgalis. Kapai aplankyti, žvakutės uždegtos. Ką nuveikti linksmo su vaikais? 

Man dažnai socialiniai tinklai "išmeta" įdomių, vertų aplankyti vietų. Taip nutiko ir šį kartą. Apie "Labirintų parką" Anykščiuose dalinosi ir kitos mamos savo paskyrose. Viskas papuošta Helovyno tematika. Atrakcionai vaikams, bet sutemus manau gali būti baisoka, nes ir dienos metu mažiesiems buvo ne visur smagu. Kur nėjo vaikai, nuėjo tėvai ?

Prie pramogų pakabintos iškabos, jog gali būti gąsdinama. Dienos metu tik "Siaubo kambaryje" mus išgąsdino, žinojau, ko laukti, bet vis tiek buvo netikėta.

Kai atsidarė parkas šia tema, skaičiau, jog atvyksta labai daug žmonių, prie visų atrakcionų eilės. Mes važiavome paskutinę ilgojo savaitgalio dieną ir dienos metu. Atidaro 12 val., tad dar nebuvo sausakimša, išvažiuojant ir temstant jau mašinos suko ratus, kur parkuotis ir ribojamas žmonių srautas. Dirba, jeigu nesuklysiu, iki 22 val.

Vaikams iki 3 m.nemokamai, šeimos bilietas 3 asmenims 33€. Kaina gan nemaža, bet yra ką veikti, mums pasitaikė gan žvarbus oras, nors prisirengę, bet jau darėsi vėsoka ir po 3 val. judėjome link namų.

Įdomus pastebėjimas, jog norėjome pavalgyti aplankėme gal 4 vietas Anykščiuose, kurios dirbo, bet nebuvo vietų.

Labirintų parkas veiks iki lapkričio 14 d. Jei susidomėjote, aplankykite ☺️

Linkėjimai,

Viktorija