Mokytis niekada nevėlu :)

Mokytis niekada nevėlu :)

19. Jun 2015, 00:46 irmantaite irmantaite
Kaip aš apsidžiaugiau MK pamačiusi naują iššūkį, anglų kalbos iššūkį :) Pamaniau kaip laiku, kaip tik man. Kadangi mane jau baigė užgraužti tas vidinis kirminas jog vis nerandu laiko, neprisiverčiu prisėsti ir savarankiškai pasimokyti. Matyt čia kaip su sportu, nuo rytdienos, nuo pirmadienio, nuo naujųjų metų :)
Oi laikas bėga, kas buvo išmokta, daug kas jau primiršta. Vaje, vaje .... taip galima ir savim nusivilti :)
Vienas iš mano smagiųjų hobių yra atvirukų mainai (www.postcrossing.com) šiek tiek susiję su anglų kalba. Bet kiek gi ten anglų kalbos reikia prisistatant kas tu toks, kokie tavo pomėgiai, kokią knygą šiuo metu skaitai, ką mėgsti, dar kokią citatą parašai. Tiek ten ir telpa į tą laisvą atviruko plotelį.
 
20150619002512-75144.jpg
 
Taigi prisijungus prie sistemos peržvelgiau užduotėles, panaršiau. Atrodė jog nebus sunku. Bet prisėdus rimčiau supratau, kad reikės padirbėti :) Svarbiausia suprasti savo silpnąsias puses, suvokti žinių spragas ir jas panaikinti.
Mano didžiam nusivylimui pirmieji bandymo rezultatai nebuvo labai jau spindintys... Bet ryžtingai nusiteikus viskas bus įveikta :)
Užduotėlių tekstai įdomūs, trumpi ir aiškūs. Žodyno neprireikė. Labai patiko jog yra labai daug įvairių papildomų užduočių. Lengvų, iš pirmo karto įveikiamų ir tų sunkiųjų :) Kur reikia įdėmiai perskaityti, gerai pagalvoti. O paskui dar kartą skaitant vėl pagalvoji, tada pakeiti atsakymą. O pasitikrinus supranti kad vis tik pirmas variantas buvo teisingas :) 
Puslapyje viskas labai lengvai randama, aiškiai suskirstyta.
Kada randu laiko? Kai tik randu, vis prisijungiu. Būna kad prieina sūnus ir klausia ką čia darau. Pasakau mokausi anglų kalbos, tai jam labai rūpi  kaip angliškai bus vienas, du, trys ir t.t. Su smalsučiu paskaičiuojam iki dešimt. Tada bandau sugalvoti kuo jam čia įdomaus užsiimti. O šiaip aš mėgstu panaktinėti. Labai patinka ta nakties tyluma, tokia ramybė, pabuvimas su tuo vieninteliu dirbamu darbu :) Pasidarai arbatos puodelį ir skaitai, galvoji.
Progresas? Manau tikrai bus. Nusipūčiau dulkes nuo turimų angliškų skaitinių. Draugės kadaise atiduoto, jos susikonspektuoto English grammar sąsiuvinuko. Einu mokytis :)
Visoms besimokančioms sėkmės :)
19. Jun 2015, 10:24

Sėkmės ir Jums! 😀