Mokinukų kasdienybė...Rašysiu apie...

Mokinukų kasdienybė...Rašysiu apie...

24. Jun 2015, 22:21 jaldija jaldija

Nusprendžiau ir aš įsijungti į blogų rašymą. Apie ką rašysiu?   Ogi apie jau ūgtelėjusių vaikų, mokinukų kasdienybę, veiklą, užsiėmimus. Paprastai dažniausiai rašome tik apie mažuosius. Džiaugiamės jų pasiekimais, vystymusi, stengiamės įamžinti jų pirmuosius kartus, pirmuosius žodelius, pirmuosius žingsnelius.
Vaikai auga, keičiasi...O jų pirmieji kartai tikrai nesibaigia kai sukanka septyneri, aštuoneri, net šešiolika...
Pirmieji kartai jau kitokie, bet ne mažiau svarbūs. Svarbūs jau ne tik tėvams, bet ir patiems vaikams. Nes jie padarė kažką tokio...O jei tai ir ne "kažkas tokio", tai gal tiesiog išbandyta nauja veikla, perskaityta nauja įdomi knyga, pamatyta nauja vietovė ir t. O kartais tai būna jau ne džiaugsmas, o galvos skausmas tėvams...Bet jų neišbrauksi ir neištrinsi, jie yra, ir iš jų susideda mūsų vaikų gyvenimai, mūsų vaikų branda.
Man taip keista, kad mažų vaikų mamos randa tiek įdomių ir aktualių temų bendrauti, o jau paaugusių vaikučių nebe. O aš kaip paaugusių vaikų mama, iš patirties galiu pasakyti, kad yra daugybė akimirkų kai nežinai kaip pasielgti teisingai, kaip parinkti teisingus žodžius. Kaip  parinkti tokius žodžius, kurie neatstumtų žmogučio, neįžeistų jo, nenutolintų jo nuo tėvų. Kaip būti tokiais tėvais, kad niekada nereikėtų sakyti: nerandu bendros kalbos su savo paaugliu....
Be abejo, mano blogai pagrinde bus apie Airido gyvenimo aktualijas.
Labai tikiuosi, kad ką nors sudomins mano „rašliava“.
Bet kokiu atveju išsaugosiu viską tiek sau, tiek savo vaikams. Man ir pačiai po keleto metų tikrai bus įdomu paskaityti šių dienų įspūdžių aprašymus.

Krisliukas Krisliukas 25. Jun 2015, 12:24

Kaip šauniai! Mielai skaitysiu. Nes ir man aktualu 😀 🌷

25. Jun 2015, 10:20

Man labai aktualu - mano sūnui tuoj 8, tad jūsų patirtys bus labai įdomios 😀

motinysteveza motinysteveza 25. Jun 2015, 09:10

motinysteveza motinysteveza 25. Jun 2015, 09:09

o labai lauksiu blogų apie Airida 😀

Liucyte Liucyte 25. Jun 2015, 08:46

Šaunu! 🌷

mama ingrida mama ingrida 25. Jun 2015, 08:32

Super!Tikrai lauksime blogų,bus labai įdomu paskaityti😀

floryte floryte 25. Jun 2015, 00:12

Šaunu! Lauksime blogų😀

Gintarep Gintarep 24. Jun 2015, 23:49

🌷🌷🌷🌷🌷

24. Jun 2015, 23:32

Nors mano mergaitės dar ne mokyklinukės, tačiau bus įdomu paskaityti Jūsų blogus. Atvirai kalbant, visada įdomu paskaityti Jūsų straipsniukus, pasisemti kažkokių idėjų, pasidžiaugti Jūsų darbeliais ir panašiai.