MK tinklaraštininkėms dovanos - nuo "Probiosan Laboratory"!

MK tinklaraštininkėms dovanos - nuo "Probiosan Laboratory"!

10. Mar 2017, 11:13 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jau pirmadienį paskelbsime sąrašą mamų, kurios visą pavasarį "Mamyčių klube" kas savaitę (o jei norėsis - ir dažniau) rašys blogus pasirinkta tema.

Plačiau apie tai: Jei nori rašyti blogą - pradėk dabar

Na o kol jūs registruojatės, pristatome PROBIOSAN LABORATORY dovanas, kurias gaus visos blogerės:

Kuo ypatingos PROBIOTIC valymo priemonės:

-pagamintos iš natūralių, ekologiškų, saugių žmogui ir draugiškų gamtai medžiagų;

-naudojamos tik kokybiškos, natūralios kilmės (augalų, kokoso aliejaus pagrindu ir pan.), biologiškai skaidžios, tarpusavyje tinkamai suderintos žaliavos;

-be fosfatų, chloro ir kitų pavojingų cheminių medžiagų;

-efektyviai valo ir užtikrina nepriekaištingą natūralią švarą;

-efektyviai šalina nemalonius kvapus ir jų atsiradimo priežastis;

-valymo priemonėse esantys probiotikai atkuria natūralų mikrobiologinį balansą, sukuria žmogui palankią-artimą mikrobiologinę aplinką, kuri mus saugo nuo blogųjų bakterijų poveikio;

-užtikrina mikrobiologinę apsaugą net iki 8 dienų;

-tinka namams su biologiniais valymo įrenginiais. 

PROBIOTIC koncentruotas skalbimo skystis su probiotikais, Neutral, 900 ml

20170310111757-30057.jpg 

Itin koncentruotas bekvapis skalbimo skystis su probiotikais, skirtas visos šeimos rūbų priežiūrai. Pagamintas iš natūralios kilmės, ekologiškų, tarpusavyje tinkamai suderintų žaliavų. Skalbimo priemonė su probiotinėmis bakterijomis užtikrina skalbiamų audinių, skalbimo mašinų bei nuotekų sistemų kvapų kontrolę ir subalansuoja mikrobiologinę aplinką. Probiotikai praturtina natūralią mikroflorą ant audinio ir odos, suteikia papildomą apsaugą nuo patogeninių bakterijų poveikio.

Pakuotės užtenka iki 30 skalbimų

Patikrinta dermatologų ir alergologų

Be kvapiklių, dažiklių, fosfatų, chloro junginių ar sintetinių medžiagų

Tinka visų tipų audiniams (taip pat šilkui ir vilnai)

Tinka baltiems ir spalvotiems audiniams

Galima skalbti įvairiose temperatūrose rankomis ar skalbyklėje

Tinka namams su biologiniais valymo įrenginiais

Naudojimas: Visą skalbinių tūrį galite skalbti žemiausioje temperatūroje. Esant infekcinėms ligoms rekomenduojama 60°C temperatūra. Mažai užterštiems audiniams naudokite 30ml skalbimo skysčio, daugiau užterštiems - 40ml skalbimo skysčio, o labai užterštiems audiniams - 50ml skalbimo skysčio. 

PROBIOTIC indų ploviklis su probiotikais, Neutral, 500 ml

20170310111851-98815.jpg 

Indų ploviklis be papildomų kvapiklių ir dažiklių pagamintas iš natūralios kilmės, ekologiškų, tarpusavyje tinkamai suderintų žaliavų. Indų ploviklis su probiotikais praturtina natūralią odos mikroflorą, užtikrina nuotekų sistemų kvapų kontrolę bei subalansuoja mikrobiologinę aplinką visoje virtuvės zonoje (šluostės ir kempinės, kriauklė, stalviršis, nuotekų sistema ir t.t.).

Be papildomų kvapiklių ir dažiklių

Be fosfatų, chloro junginių ir sintetinių medžiagų

Efektyviai pašalina maisto likučius ir kalkių nuosėdas nuo indų paviršiaus

Efektyviai emulguoja (suriša) riebalus

Suteikia nepriekaištingą spindesį

Nepažeidžia rankų odos, drąsiai galima naudoti nedėvint pirštinių

Tinka namams su biologiniais valymo įrenginiais

Naudojimas: Vieną - du lašus ploviklio užlašinti ant kempinės, su kuria plaunate indus. Po naudojimo nuskalauti indus ir rankas. 

PROBIOTIC vonios kambario valiklis su probiotikais, 500 ml

 20170310111913-49595.jpg

Vonios kambario valiklis, pagamintas iš natūralios kilmės, ekologiškų, tarpusavyje tinkamai suderintų žaliavų.  Produktai su probiotikais slopina nemalonių kvapų atsiradimo priežastis ir užtikrina jų kontrolę, praturtina valomų paviršių mikroflorą gerosiomis bakterijomis ir subalansuoja mikrobiologinę aplinką.

Be dažiklių, fosfatų, chloro ir kitų agresyvių junginių

Efektyviai valo purvą, kalkių, muilo ir vandens nuosėdas, suteikia spindesį ir nepažeidžia valomų paviršių

Apsaugo nuo pelėsio susidarymo

Panaikina nemalonius kvapus ir suteikia gaivos pojūtį

Tinka praustuvų, vandens maišytuvų, dušo kabinų ir vonios, vonios baldų ir kitos vonios įrangos, taip pat plytelių, stiklo, veidrodžių paviršių valymui.

Tinka namams su biologiniais valymo įrenginiais

Naudojimas: Prieš valant užpurkšti valiklį ant paviršiaus ir palikti 2-5 min. Neleisti nudžiūti.  Valyti su šluoste arba kempinėle. Didesnį nešvarumų kiekį valyti su šiurkščia kempinės puse. Valant įsisenėjusias dėmes, užpurkšti valiklį ir palikti 10-15minučių. Senas dėmes gali prireikti valyti 3-4 kartus, kol nusivalys įsisenėjęs purvas.

Apie Įmonę:

UAB „ProBioSanus“ – suvienijome gamtą ir mokslą

UAB “ProBioSanus” padeda žmonėms gerinti gyvenimo kokybę kurdami sveikesnę ir saugesnę aplinką, tuo pačiu išsaugodami jos natūralumą. Pasitelkusi gamtos mokslus įmonė kuria ir gamina aukštos kokybės mažai analogų pasaulyje turinčias natūralias valymo ir asmeninės higienos priemones  PROBIOTIC™.

PROBIOTIC™ produktai kuriami probiotikų, formuojančių mūsų imuninę sistemą ir mikrobiologinę pusiausvyrą, pagrindu – valymo priemonėse esančios probiotinės bakterijos atkuria natūralų mikrobiologinį balansą, sukuria žmogui palankią-artimą mikrobiologinę aplinką, kuri mus saugo nuo patogeninių bakterijų poveikio, o asmens higienos priemonėse esantys pro biotinių bakterijų fermentacijos produktai (metabolitai) praturtina šias priemones odai naudingomis medžiagomis bei subalansuoja odos mikroflorą. 

 PROBIOTIC™ valymo ir asmens higienos produktai kuriami ir vystomi įmonei priklausančioje mikrobiologijos ir chemijos laboratorijoje PROBIOSAN LABORATORY  - tai viena pažangiausių laboratorijų Baltijos šalyse, kurianti inovatyvias technologijas ir produktus valymo, kosmetikos ir kitose pramonės srityse. PROBIOSAN LABORATORY mokslininkų komandą sudaro chemijos, biotechnologijų ir mikrobiologijos sričių specialistai, kurie atlieka inovatyvių valymo ir asmens higienos produktų kūrimą, tobulinimą bei kokybės kontrolę, mikrobiologinės fermentacijos procesų vystymą, optimizavimą ir kt.

Mūsų vertybės – inovatyvumas, efektyvumas, patikimumas ir susitelkimas.

www.probiosanus.com

www.facebook.com/ProbiosanLaboratory

20170310145730-59947.jpg