Miesto mamos blogas: Mano kruopai – metukai!!!

07. Nov 2014, 08:00

Kaip keistai tai beskambėtų, tačiau mano beveik penkių mėnesių Kruopa šią savaitę švenčia savo pirmąjį gimtadienį! Sakote, aš esu prasta matematikė. Tikrai taip – niekada nebuvau gera skaičiuotoja - tačiau ir faktas, kad mano Kruopai metai – sunkiai paneigiamas.

Lygiai prieš metus aš sužinojau, kad mano gyvenimas jau niekada nebus toks, koks buvo iki tol - mažas žmogutis jau ne tik kad pakeliui, jis tvirtai manyje užėmęs pozicijas! Paklausite ir iš kur aš taip tiksliai viską prisimenu – atsakymas dar paprastesnis – apie būsimą gimtadienį, aš sužinojau jau kitą dieną kai atšėlau savo pačios gimtadienyje…

Žinote, tą keistą šunų savybę, kai jie prie durų laukti pradeda savo šeimininko dar gerokai iki tos akimirkos, kol anas peržengs durų slenkstį? Taigi ir būsimas tėtis (beje, iki šiol aš Jūsų taip ir nesupažindinau – tai Mindaugas – geriausias Barboros tėtis pasaulyje ;)), kaip ciucikas pradėjo man dar iki gimtadienio inkšti, kad aš nėščia… Tas jo meilus “Tu nėščia”  amsėjimas  mane šiek tiek net erzino, tad aš, norėdama nustoti, urzgti, pasidariau nėštumo testą.

Cha - NEIGIAMAS. Taigi leidimas švęsti duotas, o ir planas oficialios pasenimo dienos buvo sudarytas dar prieš kelis mėnesius – pakviečiau draugus su gide pasivaikščioti po Vilniaus senamiestį. Ana pasitaikė ne iš kelmo spirta ir specialiai mums buvo sudarytas maršrutas “Šventės”. Taigi jei norėsite sužinoti kur ir kaip prabangiai, sočiai, gausiai, triukšmingai, gardžiai, beveik visada nepigiai ir dažnai nepadoriai linksminosi mūsų protėviai, sakykite – duosiu gidės Gabijos kontaktus – gimtadienio pramoga garantuota, o įspūdžiai išliks ilgam.

Vėliau sekė ne tokia prabangi, soti ir gausi, bet tikrai padoriai triukšminga šventės dalis naktiniame klube iki paryčių. Kitos dienos vakare, nušliaužiau į parduotuvę ko nors skanaus ir, net pati dorai nesuvokiu kodėl, prie šokoladuko prigriebiau dar vieną neštumo testą…

Galvoje buvo krūva Ojazustumarija ir begalė padrikų minčių: Kas leido? Kodėl su manim tai nesuderinta iš anksto? Kas dabar bus? Aš juk tam nepasiruošus! Aš turiu kitų planų!

Ojazustumarijaaa, kaip tai galėjo nutikti man, viską iki šiol pedantiškai ir pagal sąrašą dėliojant į lentynas!!!

Apokalipsė!!!

20141104082537-12932.jpg

Taip ir rado Mindaugas mane sėdinčią vonioje, apsižliumbusią, baimės pilnomis akimis ir rankoje laikančią dviem pagaliukais perrėžtą testą. Jis nieko nesakė, tik paėmė mus abi į glėbį ir taip toje tyloje užgimė dar vieni mano gyvenimo metai. Tačiau jie buvo visai kitokie - kupini neatkartojamų pirmų kartų: kai džiaugiesi augančiu svoriu, kai gauni viduržiemy užsinorėtų braškių, kai tampi tokia miela panda, ant kurios net kolegos nepyksta, kai užmiegi prie kompiuterio darbo metu. Tiesa nuolatinis 12 savaičių pykinimas buvo privertęs suabejoti naujos gyvybės stebuklo žavesiu, tačiau pirmas spyris į paširdžius greitai viską sudėliojo į euforijos lentynas!

Tai buvo geriausia gimtadienio dovana, kurią branginsiu ir auginsiu, puoselėsiu ir visada lauksiu dar vieno bendro savo  ir Kruopos gimtadienio. Su gimtadieniu, mano turte! O kaip švęsime šį kartą? 

Miesto mama Dovilė

pypse pypse 07. Nov 2014, 11:32

O gimtadienis irgi buvo koks įdomus ir negirdėtas

pypse pypse 07. Nov 2014, 11:32

Su gimtadieniu, mamyte.
Kaip man patinka skaityti, apie tas visas nuojautas.... apie tas keistai susiklosčiusias situacijas.

žavingai 😉

07. Nov 2014, 10:40

Su gimtadieniu, Dovile!! 🌷 Blogai labai labai įdomūs! O gimtadienio dovana buvo nereali! 😀

07. Nov 2014, 10:15

ačiū už sveikinimus, o mes švenčiam tyyyyyyyyyyyyliai...

Krisliukas Krisliukas 07. Nov 2014, 09:53

kaip šauniai suskaičiau 😉
sveikinimai 🌷

ODISEJAaa ODISEJAaa 07. Nov 2014, 09:44

Sveikiname!!!🌷🌷🌷🤗🤗🤗🎉

Liucyte Liucyte 07. Nov 2014, 09:34

Sveikinimai bešvenčiančioms! Mielai dukrytę vadinat - Kruopa... Mes savo sūnelį vadinam Kruopiu... 😀

07. Nov 2014, 09:15

Labai gražios mintys 😀 Ką gi.. sveikinimai su gimtadieniu! 😀