MES IR VĖL ČIA :)

MES IR VĖL ČIA :)

19. Aug 2022, 17:35 ODISEJAaa ODISEJAaa

Nueini į savo profilį ir pamatai, kiek laiko jau nerašyta nieko...Pamažu bandysime grįžti į ritmą ir vėl pasidalinti šiuo bei tuo :)

Aistei buvo aštuoneri pernai,o laikas taip greitai pralėkė,kad.....

Jau šiemet suėjo devyneri(gegužę)

Gimtadienis jau šį kartą buvo teminis ,,Flamingai" .Pagal jos norus,daug rožinės ir flamingų.

Na ,o kaip mums sekėsi mokykloje ir namuose mokintis? Galiu pasakyti tik tiek: PUIKIAI. Džiaugiuosi,kad su jos mokslais jokių bėdų neturime.Antrą klasę užbaigė aukščiausiu lygiu iš visų dalykų. Tuoj prasidės trečia klasė,bet į mokyklą eiti visai nėra noro...bus matyti,kaip čia seksis šiemet...

Tik pernai Vismantei buvo vienuolika...O tuoj sueis dvylika..na ir greitai bėga laikas.

Mokyklos reikalai. Pernai pavasarį užbaigė ketvirtą klasę. Atsisveikino su pradinių klasių mokytoja ir pradine mokykla...Rudenį žengė į gimnazija. Bijojo baisiausei,viskas nauja,viskas kitaip.Baimės greitai neliko vos po kelių dienų mokykloje.Gavo nauja jauna auklėtoja(pirmi metai darbo jei buvo). Klasiokai taip pat gan draugiški,greitai susidraugavo.Penktokų klasė tik viena ir vaikų virš dvidešimties..Ateityje prognozuojama,kad neliks vienuoliktos-dvyliktos klasės,nes nebus vaikų reikiamo skaičiaus:(

Mokykloje Vismantė pakliūna į trejetuką geriausių klasėje. Sunkiausia labiausiai su matematika ir anglų kalba. Atrodo viską išmoksta,o kontrolinio parašyti neišeina gerai..Kažkaip lėtai sprendžia užduotis ir visada nespėja laiku(čia viena iš bėdų).Mokyklos taip pat nelaukia ,kaip ir kiti jos draugai..Na ką,vistiek tuoj teks žygiuoti į šeštą klasę. :)

Tiek apie mus šį kartelį..

Na ar kas pasiilgote\pasigedote mūsų????:) :) :) ;)

jaldija jaldija 20. Aug 2022, 13:52

Labai mielos merginos auga, smagu jus matyti ? pasiilgom

ODISEJAaa ODISEJAaa 20. Aug 2022, 07:40

Ačiū??

floryte floryte 19. Aug 2022, 22:33

Kaip smagu jus vėl čia matyti?! Pasiilgom?. Kokios jau didelės mergaitės! Tikras džiaugsmas, kad taip puikiai joms sekasi! Laukiam reportažų labai - smagu žinoti, kaip jums sekasi!?