Bijojau, kad grįžus į namus bus sunku, nes truks miego ir laiko viskam. Tačiau jau praėjo vienas mėnuo, o aš dar nepajutau nuovargio. Gal pasirodys juokinga, nes vienas mėnuo pernelyg mažai, kad nuspręsti, kaip bus toliau. Tačiau, kai žinau, kaip buvo su pirmuoju, kai jau pirmąją savaitę buvo nemigo naktys, tai galiu palyginti, kad šįkart viskas kitaip. Šįkart jaučiuosi pati žvaliau ir kupina energijos kažką daryti. 

Taip pat ir vyresnėlis broliukas šią savaitę sugrįžo į darželį po vasaros atostogų, todėl dienos metu turiu daugiau laiko atlikti buities darbams ir galų gale savo poilsiui. Na, o vakare su dukryte džiugiai pasitinkame broliuką grįžtant iš darželio. 

Kalbant apie kūdikio higieną, kaip ir su pirmuoju vaikeliu išlikome ištikimi Huggies sauskelnėms ir drėgnoms servetėlėms. Huggies mus lydi nuo pirmosios gimimo dienelės.

Na, o kaip gi man sekasi su svoriu po gimdymo? Kol kas dar nepavyko susigrąžinti kūno linijų, kaip prieš nėštumą. Iš viso per nėštumą priaugau apie 20 kg. Tiek pat, kaip ir su pirmuoju mažyliu. Po pirmojo gimdymo svoris labai greitai nukrito, todėl tikiuosi, kad ir šįkart pavyks greitai atsikratyti viršsvorio. Liko nei daug nei mažai - 10 kg. Laukiu nesulaukiu vizito pas ginekologą ir kada pagaliau galėsiu sportuoti, nes tikrai norisi sustiprinti kūną, nes jaučiuosi pati nemaloniai, kai visa oda yra apglebusi. 

 Na ir pabaigai apie brolio ir sesutės ryšį...

Nuo pat pirmųjų dienų broliukas labai myli savo sesutę ir padeda mamytei prižiūrėti. Džiaugiuosi, kad kol kas nebuvo jokių pavydo scenų. Tiesa pasakius tik nutiko juokingas įvykis. Kai grįžome iš ligoninės įvyko pirmosios mūsų dukrytės maudynės. Tad aš paruošusi vonelę nuskubėjau paimti dukrytės į kambarį ir kol atėjome iki vonios.. pamatėme kuo puikiausiai įsitaisiusi broliuką kūdikio vonelėje. Taip gavosi, kad jis pagalvojo, kad vonytė paruošta jo maudynėms, o ne sesutei. Tad buvo juoko visai šeimynai. :)

Na, o šiandien džiaugiamės, jog galime švęsti pirmąjį dukrytės mėnesį mūsų šeimoje.

20180906155617-77203.jpg