Mano šio rudens atradimas - Artoteka menų dirbtuvės

Mano šio rudens atradimas - Artoteka menų dirbtuvės

30. Oct 2018, 09:44 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Šiandien noriu jums papasakoti apie mano šio rudens atradimą - menų studiją Artoteka.

Prasidėjo viskas nuo to, kad ieškojau kvepalų gamybos kursų .Bet kokių - aliejinių ar kietųjų, svarbu - natūralių. Kažkada mėginau gamintis pati, žiūrėjau youtube, skaičiau įvairias nuorodas ir rekomendacijas, bet vis tiek gavosi kažkas ne visai taip. Ir va radau Artotekos siūlomą kietųjų kvepalų pamoką. Ir žinot, kvapas gavosi puikus ir apskritai puikiai praleidau laiką. 

20181030092810-26548.jpg

Šeimininkai maloniai vaišina kava/ arbata, džiovintais obuoliukais. Aplinka labai tokia meniška, jauki. 

Susirenka patys įvairiausi žmonės. Ir pagal amžių, ir pagal veiklas. Tad tikrai tai yra daug įdomiau nei kažką tokio darytis namuose vienai. Na nebent kažkokiu hobiu dalinatės su draugais.

Štai mano "šedevras" - kietieji kvepalai su eteriniais aliejais.

20181030092729-22516.jpg

Sekantis  mano išėjimas į žmones nusimato į Advento vainikų gaminimo pamoką. Pernai gaminau Kalėdinį vainiką. Gaminau Gaminau pati, daug ko ko nežinodama. Bus įdomu pasitikrinti žinias.

Plačiau apie Artoteką - tai menų studija, kurioje organizuojama daugiau nei 30 įvairių užsiėmimų visai šeimai. Užsiėmimai būna tęstiniai ( kursai) ir vienkartiniai ( pamokos). Studija kviečia mokytis ebru ( tapybos ant vandens), kvepalų gamybos, sapnų gaudyklių gamybos, dažymo ant šilko, batikos. Yra ir šokių pamokos. Yra net meškiukų siuvimo kursai. 

Žodžiu, tikrai yra iš ko pasirinkti. Organizuojami kūrybiniai vakarėliai firmoms, organizacijoms, kūrybiniai vaikų gimtadieniai, teminiai mergvakariai ir įvairios šventės šeimai. 

Beje, vedami kūrybiniai užsiėmimai vaikų namuose, ligoninėse, neįgaliųjų centruose ir senelių namuose.

Gal jau teko girdėti ir dalyvauti? Jei ne, tai pasižiūrėkit plačiau: www.artoteka.lt