Mano pokyčių vasara

Mano pokyčių vasara

09. Aug 2018, 10:43 kodelcia kodelcia

Sveikos mielosios, 

Vis pasakoju ir pasakoju apie savo vaikučius, o šįkart tebūnie įrašas ne apie juos. Pasipasakosiu apie save :)
 
Ši vasara ypatinga, nes ryžausi pokyčiams. Geresnės savijautos, o kartu ir savivertės pasikėlimo pasirūpinant ne tik savo mažaisiais, bet ir savimi.
Svoris, antsvoris, papildomi kilogramai... Bemaž kas trečiai moteriai minėti žodžiai skamba kaip keiksmažodžiai. Deja, jie taip su mumis susigyvena, kad išguiti jų iš mūsų minčių "misija neįmanoma", ypač jei turi tų taip nereikalingų kilogramų :)
 
Su triguba mamyste prisiauginau nemažai papildomo svorio. Ir nė velnio tas svoris nekrinta net žindant: visus tris vaikus maitinau MP, bet nuo to 
nesulieknėjau kaip kad guodė įvairios tetulytės... Užkandžiavimai dienos metu, smaližiavimai po vakarienės daro savo. Taip, tai - blogos mitybos pasekmė. Ir taip jau bene šešerius metus vis tyliai sau žadu- maitinsiuos sveikiau, neužkandžiausiu, susigrąžinsiu savo "tobulas" linijas. Pažadai lieka pažadais, bandymai - bandymais. 
 
Taigi ši vasara vėl NAUJOS pradžios vasara, pokyčių vasara. O to priežastis- netyčia patekau į vieną projektą, siūlantį mesti sau iššūkį ir pabandyti susitvarkyti žarnyno ir antsvorio problemas (be kita ko, laimėti ir šaunių dovanų). Pačiu laiku, nes kai žinai, kad yra pastiprinimas iš šalies, motyvacija tik didėja :)
 
Tai štai - jau penkios savaitės vietoj vakarienės vartoju ColonWell'į, kuris neleidžia alkti, nestabdo žarnyno veiklos. Penkios savaitės - minus penki kilogramai. Tai be proto džiuginantis rezultatas man! Be alinanančių dietų, be kietėjančių vidurių. Kaip tik žarnyno veikla tik pagerėjo- neliko to nejaukaus pilnumo jausmo, svarbiausia- nebekamuoja ir rėmuo. 
 
Kadangi ilgalaikėj perspektyvoj turiu tikslą atsikratyti dar mažiausiai dešimties kilogramų, tai skaidulinis preparatas ColonWell yra ir bus draugas nr.1 :) Svėriau 102 su trupučiu ir dabar juokiuosi, kad pagaliau iš trijų skaičiukų zonos grįžau į išsiilgtąją dviženklių skaičiukų zoną :D
 
Palinkėkite sėkmės asmeniniame mano pokyčių kelyje!
 
20180809104003-71222.jpg
 
Beje, kokios jūsų patirtys: motinystė pridėjo papildomų kg? Kaip su tuo kovojate?
kodelcia kodelcia 11. Aug 2018, 23:54 sraigiukas

Oi, sėlenas naudoju jau seniai į patiekalus, tik va kai jau efektyvesnio būdo sulieknėti prisireikė, tai renkuosi alternatyvą 😀

sraigiukas sraigiukas 10. Aug 2018, 16:13

super, tik galiu pasakyt, kad Conwelį puikiai keičia mūsų lietuviškos sėlenos ir kaina daug mažesnė 😉

kodelcia kodelcia 09. Aug 2018, 22:17 jaldija

Dėkoju, anksti džiaugtis, bet gera pradžia - pusė darbo? 😇 Labai tikiuos, galėsianti pasidžiaugti savo gresniais pasiekimais ir už pusmečio kokio 🌷 Kas į kompaniją? 😀

kodelcia kodelcia 09. Aug 2018, 22:11 blogietee

Va miltiniai ir saldūs patiekalai, ko gero, ir yra didžiausia bėda. Jau kurį laiką ir jų atsisakau, bet nelengva, oi, kaip nelengva! Dar tik pradžia, tad nejučia pajuntu, kad žiūrėk jau koks ne vietoj, svečiuos padėtas gardesnis kąsnelis ir gadina visus reikalus. Gerai, kad yra šviežių vaisių ir daržovių metas, tai jų netrūksta.

ODISEJAaa ODISEJAaa 09. Aug 2018, 19:54

Sėkmės😉🌷

jaldija jaldija 09. Aug 2018, 15:56

Sėkmės. Šaunuolė.
Džiugu, kad jau yra akivaizdus rezultatas👍🌷🌷🌷

blogietee blogietee 09. Aug 2018, 13:40

Paskutinis nėštumas paliko apie 20kg viršaus.. bet iškart žinojau, kad kol nekeisiu mitybos įpročių, svoris nekris.. nes nesu iš tų, kur svoris byra vien nuo maitinimo krūtimi.. taip vos suėjus mažyliui 3 men, emiau keisti savo mitybą, padažų ar greito maisto nemėgau niekada, tad teko tik išbraukti iš raciono miltinius patiekalus ir cukrų. Pradėjau pirkti pilno grūdo produktus, žiūrėti kiekvienoje etiketėje kiek yra cukraus. Vietoj 3 šaukštelių cukraus į kavą, dėjausi iš pradžių cinamoną, kol galiausiai nebereikia jau ir jo.. nes aplamai sumažėjo kavos poreikis. ir prie viso to, iškart nusipirkau abonimentą į sporto klubą. Tad mitybos ir sporto dėka per pusmetį atsikračiau 17kg. liko dar šiek tiek, bet vėl kažką reikia keisti, nes svoris jau nekrenta..