Mano laikas sau

Mano laikas sau

08. Oct 2021, 14:17 ViktorijaBudene ViktorijaBudene

Negaliu patikėti, jog rašau ne apie vaikus :)

Šį kartą laikas buvo skirtas man, bet žinoma, Elena mane lydėjo. Netyčia socialiniame tinkle "Facebook" pamačiau organizuojamą renginį "8-tas Keturių Kėdučių gimtadienis". Kurie kartu su Lietuvos kūrėjų klubo kūrėjais paruošė edukacijas, veiklas ir pramogas.

Veiklos vyko Kaune ir Vilniuje. Susitikimo metu dekoravome šaukštelius polimeriniu moliu. Nesu to dariusi, labai įdomi patirtis. Šaukšteliui iki tobulo dekoro dar daug stengtis ir reikėtų turėti idėjų, ką ant jo lipdyti, bet pirmam kartui, manau neblogai. Smagu buvo bendrauti, gerti arbatą, skanauti tobulo skonio desertus ir dar gauti dovanėlių sau bei Elenai. 

Ateityje planuoju sudalyvauti advento vainikų pynime, jau seniai noriu išmokti. Laikas prabėgo labai greitai. Elena kartu su kitomis mergaitėmis žaidė, nes yra vaikų kampelis, kartu ragavo desertus. Taip galima susipažinti iš arčiau su Lietuvos kūrėjais, viena iš dalyvavusių mamyčių siūna drabužius vaikams bei mezga žaisliukus. Ir esu pamėgusi tą puslapį "Facebook", taip netikėtai susipažinau su pačia kūrėja.

Gera ištrūkti iš rutinos ir kažką nuveikti dėl savęs.

Linkėjimai,

Viktorija