Lengvam vasaros skaitymui - KNYGIUKAI

Lengvam vasaros skaitymui - KNYGIUKAI

07. Jul 2020, 20:20 picama picama

Labai tinka ir patinka mūsų būsimam antrojui knygiukai! Ir man jie patinka. Ir skaitymo nedaug, nesudėtinga, tad vasaros atostogų metu tikrai labai tinkami.

Mes knygiukus atradome dar pernai prieš Kalėdas- kažkur internete pamačiau ir sudomino. Tada iš karto visus atsispausdinau ir nešiau į mokyklą- su auklėtojos pagalba jie tapo dovana vaikams nuo nykštuko.

Labai paprastai ir įdomiai galima juos pasidaryti iš paprasto A4 formato lapo, tereikia tik atsispausdinti, sulankstyti, įkirpti ir mėgautis skaitymu, spalvinimu- kalėdiniai buvo nespalvoti ir daugiau teksto, tai vaikai mokykloje juos patys spalvino- na, o šios vasaros jie tokie spalvoti, tokie gražūs! Ne/gaila, kad mūsų spausdintuvas nespalvotas, tad kai kuriuos sūnus ir nuspalvino. O kai kurie juodai balti dar įspūdingiau atrodo!

Nemokamai juos atsisiųsti galima www.knygiukai.lt. Gaunasi smagios net 37 knygutės, kurias labai patogu pasiimti su savimi net atostogaujant. Didžioji dalis autorių tikrai žinomi, girdėti! Ačiū jiems!

Apie knygiukus jau buvo informacinis straipsnis gegužės mėnesį, bet, kaip sakoma, tai, kas gera, turi būti pakartota! 

Ačiū Vaikų Žemės projekto kūrėjams, rašytojams ir iliustratoriams. Knygiukai mums labai patinka - maži, įdomūs, išradingi, juokingi...

Mūsų visai šeima linksmiausias  “Balandėliai”!O kuris labiausiai patinka Jums?

 #knygiukaiįpagalbąvaikams #vasarasuknyga #skaitymoskatinimas #vaikaiskaito

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 07. Jul 2020, 23:03

Man labai patiko knygiukai! Atsispausdinome irgi! Ir kas įdomiausia, kad vyresnysis, kuris šiaip knygas stengiasi ratu apeiti, susidomėjo. Pats prašė paskaityt ?