Kvapų pasaulis

Kvapų pasaulis

19. Dec 2019, 17:51 Iddile Iddile

Kai Kalėdinis šurmulys įsisiautėja, kažkaip vis sunkiau rasti laiko sau ir savo pomėgiams. O kas augina vaikus , puikiai žino,kad dažnai tai tampa itin sunkia misija. :D
Šis postas bus skirtas vakar dienai, kuri dar kvepia ir šiandien. Kad ir kaip daug vakar kalbėjome apie žavesį ir moteriškumą seminaro "Kvapų įtaka jūsų savijautai. Personalizuoto kvapo kūrimas." su aromama , nepavyko išsklaidyti ore kabančios , tos Kalėdinės nuotaikos. Tuo labiau kvapo - citrusų ir prieskonių kvapai, tiesiog tvyroje visoje erdvėje.Na ir žybsinčios lemputės lange, bei papuošta nuostabi eglė tiek miesto centre, tiek viešbučio hole dar labiau leido pajausti artėjančias šventes. Asmeniškai man tai buvo , "kaip middle season sale", kai reikejo visame maratone sustoti ir prisėsti kvapniai pertraukai su moterimis,kad galėtum visomis jėgomis pasileisti i  "final sale" švenčių etapą. 
Apie viską rašau perkeltine prasme, betkvapai tikrai įkvepia kurti, ieškoti kažko neatrasto ir nepaliesto. Giedrė vakar seminare klausė, kaip mes manome, kas yra aromaterapija? Mokslas ar menas? Aš atsakyčiau magija ir burtai, kurie yra patvirtinti mokslo ir sukuria tau pačiai galimybes laviruoti kvapų pasaulyje. O kaip jau tu viską pateiksi pati, tai jau galėsi savęs paklausti ar pakankamai meniškai atsiskleidei :)
O meno kūrinys, juk gali būti ir paties susikurti kvepalai. Taip, per eterinius aliejus tu išreiški savo fantazijas, norus, troškimus to net nepastebėdamas ir gali sukurti unikalų kvapą, kuris ne tik bus tavo kūrybos vaisius, bet galbūt baimės ir viltys, kurios visada kvepės ant tavo riešo ir tu taip mėginsi užmegzti naują draugystę,- su pačia savimi, savo moteriškumu. 
Aš labai raginu šiame skubančiame pasaulyje visada sustoti ir įkvėpti natūralių kvapų. Leisti sau jų nemėgti ir netgi nekęsti - su šansu ateityje juos priimti ir pamilti.  
Tegul šiuo laikotarpiu ore tvyro natūralus mandarinų eterinis aliejus - lupkite jų kuo daugiau ir kvėpuokite, kvėpuokite, kvėpuokite!!! 

Labai rekomenduoju apsilankyti Giedrės rengiamuose seminaruose.