Papasakok, kaip mėgsti save palepinti rudenį ir laimėk kremą nuo strijų "Maria Maternity"

Papasakok, kaip mėgsti save palepinti rudenį ir laimėk kremą nuo strijų "Maria Maternity"

16. Nov 2018, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Maria siūlo prekių liniją, susijusią su labai reikšmingu įvykiu moters gyvenime – kūdikio gimimu. Kūdikio laukimas, jo atėjimas į pasaulį – vienas svarbiausių laikotarpių kiekvienai moteriai. Būtent šiuo laikotarpiu jaunai mamai ypač reikalinga sielos ir kūno harmonija. Serija Maria siūlo įvairius aukščiausios kokybės produktus, kurie padeda moteriai išsaugoti gerą savijautą ir grožį per visą nėštumo laikotarpį ir po gimdymo. 

Maria Maternity – kremas nuo strijų nėštumo metu ir po gimdymo. Kremas apsaugo odą, kuri kenčia nuo padidėjusio krūvio, odos sausėjimo ir dirginimo.

Į kremo sudėtį įeinantys vitaminai A ir E, provitaminas B5, ricinos aliejus, avokado, migdolų, saulėgrąžų ir vynuogių sėklų natūralūs aliejai efektyviai saugo odą nuo strijų atsiradimo, suteikia jai daugiau elastingumo ir stangrumo.


Naudojimas: 

2 kartus per dieną lengvais masažuojamaisiais judesiais įtrinti kremą į pilvo, klubų sritį ir krūtis, kol visiškai įsigers. Per paskutinius tris nėštumo mėnesius ir po gimdymo rekomenduojama naudoti kremą kelis kartus per dieną.

KOMENTARŲ KONKURSAS: Parašykite, kaip labiausiai tau patinka save palepinti šaltuoju metų laikotarpiu, kai už lango niūru ir žvarboka, o norisi atgaivos, šilumos, sielos ramybės... ;)

Rinksime 3 laimėtojas lapkričio 19 d.

Daugiau informacijos: www.marialine.lt

 20160331155925-88340.jpg
LePukuota LePukuota 19. Nov 2018, 13:32

Kartais tiesiog norisi pabūti vienai, pažiūrėti gerą filmą ar paskaityti knygą 🌷

akvilija akvilija 17. Nov 2018, 12:23

Kai už lango lyja lietus ir drėgna ar sninga ir žvarbu, be galo norisi šilumos ir jaukumo, tad mėgstu pagulėti šiltoje vonioje, pasvajoti, paklausyti širdį šildančios muzikos, po to pasilepinti kūno aliejumi ar kremu, kad oda būtų sveika ir švelni, susisukti į šiltą chalatą ir prisiglaudus prie šilto radiatoriaus su kvapniu imbierinės arbatos puodeliu stebėti snaigių šokį už lango, ar mėgautis lietaus barbenimu į langą...😍

Pritariu, kad galima ir užmigti nuo tokio atsipalaidavimo 😉

Mamatorija Mamatorija 15. Nov 2018, 00:20

Kai už lango žvarbu ir niūru aš namie kepu pyragus. Tai yra toks super dalykas, nes visi namai kvepia, laimingas vyras laukia savo gabaliuko pyrago,o man pačiai pyrago kepimas ir dekoravimas yra tokia terapija 😀 o tada su puodeliu aviečių arba šaltalankių arbatos skanaujam,mmmm... taip gera ir šilta iš karto 😀

DandM DandM 14. Nov 2018, 17:47

Kai laukia šalta ir žvarbu skubu namo palepinti savo skrandį 'šiluma' 😀 Verdu ČILI sriubą 😃 Greitai sušyla kūnas, o ir aštrumas ne prošal. O sielą mano geriausiai ramina įsisukus į šiltą pledą, užsimovus vilnones kojines, su dideliu puodeliu karštos arbatos, pagardintos medumu, žiūrėjimas pro langą į pralenkiančias mašinas, miesto žibintus ir gatvės šurmulį. Na, o kai jau visai visai nėra jėgų ir norisi tik poilsio ir ramybės.. prisismilkinu namus ir užsidėjusi agurko griežinėlius ant akių, o veidą išsitepus kauke, guliu ištiesus kojas ir mintimis keliauju toli toli, kur šilta ir gražu 😀

Oi aš irgi mėgstu pagulėti vonioje, įsilašinu levandos eterinio aliejaus, pasiimu knygą ir guliu, kartais pasileidžiu kokią relax muziką 😀 Tik pavojus - neužmigti taip atsipalaidavus 😀 😃

Solveiga25 Solveiga25 13. Nov 2018, 15:05

Kartais iki pilnos laimės reikia tiek nedaug... 😀 Šaltuoju metų laiku labiausiai mėgstu save palepinti karšta vonia žvakių šviesoje. Atrodo nieko nėra geriau už akimirką atsipalaiduoti gulint lovoje ir atsijungiant nuo visko. Tad būnant lauke, kai šalta visuomet kirba mintis grįžti greičiau į namus ir įsliukinti į vonią. O tada jau galima skirti ir SPA procedūrą.