Kokia mėgstama veikla Tave "veža"?

Kokia mėgstama veikla Tave "veža"?

25. Sep 2014, 09:49 Gerda_M Gerda_M

Vaikystėje mėgau gadinti šilkines močiutės sukneles. Jos buvo dieviškai gražios, todėl idealiai tiko mano lėlę Lolitą papuošti. Mėlynai juodas šilkas, šampano spalvos tafta, gėlėta palaidinės rankovė.... Viskas idealiai suguldavo ant mažylės Lolės. 

Vėliau, kaip paaugau, atradau siuvinėjimą. Kai kankindavo pirmoji meilė, su nekantrumu laukdavau trumpųjų sms žinučių arba nervindavausi dėl per anksti pasibaigusios telefono sąskaitos, čiupdavau kanvą, mėgstamas spalvas ir siuvinėdavau dailius paveikslėlius - geltoną mėnulį saulėgrąžas... Įrėmintais paveikslėliais grožiuosi iki šiol. 

Kai laukiausi, sunkias dienas stumdavau su mezginiu rankose. Godai puikiai tiko megztos liemenės, taip pat ir dailus šalikėlis. Šiemet irgi mezgu, kai tik baigsiu, būtinai parodysiu, ką pavyko nuveikti... 

Tačiau be to, kad kaifuoju nuo mezgimo ir tiesioginio - žurnalistės - darbo, aš mėgaujuosi šokiais. Žinau, kad puikiai žinote šį mano pomėgį, tačiau šiandien į jį noriu pažvelgti kiek kitaip - per jūsų prizmę. Jau kiek nekuklu vis girtis ir pasakoti, kaip smagu man! Atėjo laikas papasakoti, kaip smagu yra JUMS! Galbūt mėgsti siūti? O gal atradai save gamindama konditerinius gaminius? 

Papasakok komentaruose apie veiklą, kuri Tave "veža" ir nelik nepastebėta ;))) 

Laukiam nesulaukiam! Pats metas iš naujo susipažinti su kiekviena Mamyčių Klube gyvenančia mamita - esama ir būsima! 

Bučkis ;) 

jaldija jaldija 25. Sep 2014, 15:48 motinysteveza

Gera skaityti jūsų mintis 👍🌷🌷🌷
Aš irgi save mėgstu pavadinti "išprotėjusia" mama. 😃

motinysteveza motinysteveza 25. Sep 2014, 12:57

MOTINYSTĖ 🤣 🤣 🤣 mane veža ir kol vaikui nesueina vaikams bent 2 metai nemoku derinti jokios kitos veiklos su šia veikla 🤣 nebent tai susiję irgi su vaikais: rankdarbiai - žaisliukai, knygos - ir apie vaikus, blogų rašymas ir apie vaikus 👍 na beprotė, ne kitaip 🤣
bet skanūs vaisiai užauga 😀