Kelionės po apylinkes

Kelionės po apylinkes

29. Oct 2019, 22:59 picama picama

Visada smagu pakeliauti! O ypač su vaikais ir katinėliu! Ir ten, kur visada smagu sugrįžti skirtingu metų, nes vis kažkaip kitaip gali pamatyti tuos pačius dalykus!

Anykščiai. Jau sunku suskaičiuoti kelintą kartą mes ten- ir medaus mėnesio važiavom, ir su draugais, ir su vienu vaiku, ir su keliais... Patinka mums ten. Šįkart aplankėm tik medžių lajų taką su Puntuko akmeniu, žinoma, ir siauruko muziejų.

Graži ta gamta iš lajų tako! Ir A.Baranausko eilės einant juo.

Siauruko muziejuje irgi buvo įdomu: važiavom su drezina per tiltą, skaičiavom grybus pakelėje, klausėmės įdomių pasakojimų, mat drezinos vairuotojas tikras pasakorius ir jumoristas, aplankėm ekspoziciją, kur vaikams viską galima liesti, įlipti, spausti, sukti... Išskyrus, senovinius automobilius, mat jie skolinti.

O gidė tikrai moka pasakoti, sudominti. Būtinai patys išbandykit.

Tiesa, buvom ir ant Kaktos kalno- mat reikėjo magnetuko Surink Lietuvą! Tik rogutėmis nesileidom, bet ten radom nemažą vaikų žaidimų aikštelę. Vaikams patiko.

Dovileab Dovileab 30. Oct 2019, 07:51

Kaip smagu skaityti apie savo gimtąjį kraštą ?. Mes turbūt mažiau aplankom nei turistai. Tik šią vasarą atradom Kukurūzų labirintus. Girdėjom, kad ir naujas Safari parkas atsidarė. Žodžiu, pramogų čia netrūksta ?