Kaip mama Instagram sausainius kepė

Kaip mama Instagram sausainius kepė

15. May 2020, 09:55 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Žinot, niekada netikėkit insta arba facebook nuotraukom, jos, aišku, gražios, ir mes sekame tam tikrus žmones būtent dėl gražių vaizdų, dėl idealaus pasaulio, kur viskas tobula. Taip ir turi būti, juk žmonėms įdomu tai, kas gražu, estetiška. Ir žmonės svajoja, kad jie irgi norėtų taip....
BET... jei bandysit padaryti kažką, kaip pamatysit insta ir jums nesigaus, nenusiminkit, ir neprivalėjo gautis ? ir tai ne pasaulio pabaiga. Žinokit, kad net susvilusį pyragą, per didelę ar syplėšytą suknelę, mėlynę po akim ar bet kokį kitą idealaus vaizdo gadintoją galima paslėpti, nukirpti, ištrinti retušuojant.  Tad jei stengiatės tik dėl instagramo, ne bėda. Ir iš niekučio galima padaryti saldainiuką. Bet jei stengiatės dėl savęs tikrame gyvenime, na tada ką... sorry. Ne visada bus gražu. O dažnai gausis visiškai ne taip, kaip turėjo. O bus, kad gausis totali nesąmonė ??
Mano istorija:
Pamačiau instagrame net ne foto, o video be galo gražių ir spalvotų sausainukų. Jų esmė - centre ištirpęs giminukas suformuoja savotišką stiklą, užberiame pabarstukų, užklijuojame antrą sausainį ant viršaus ir turim sausainį -"barškutį". Tokį lygų, gražų, visi vienodi kaip vienas.

Galvojau, wow, nustebinsiu sūnų!
REALYBĖ: sūnus pamatęs mano variantą:" mam, o jie išvis valgomi?"... ??


Na, valgyt tai jie valgomi, tik atrodo jie visai ne taip. Nes kai guminukai lydėsi, jie užsiputojo ir išvarvėjo per sausainių kraštus.

Kaltas čia ne instagramas, o mama dirbanti dešimt darbų vienu metu. Laiku neištraukiau. Antra, jie džiuvo labai ilgai ir vis tiek liko lipnūs, tad pabarstukai prilipo ir niekas ten nesiridena ir nebarška, tad suklijavau tik vieną, kitus tiesiog pabarsčiau, nes vaikai vis tiek mėgsta pabarstukus ???‍♀️

Kas čia kaltas nežinau, svarstau gal reikėtų kreiptis teisiniais klausimais į guminukų gamintoją, kad jie neatitiko mano lūkesčių ???
Beje, sausainis visai valgomas ir skanus. Tik guminukas limpa prie dantų kaip irisas ?


Visgi, jei norėsite ir jūs paeksperimentuoti, tai receptas paprastas:

100 g minkšto sviesto išsukame su 80 g cukraus pudros, įplakame kiaušinį ir pilame 200 g išsijotų miltų. Išminkome tešlą ir pusvalandžiui dedame ją į šaldytuvą. 

Po to iš tešlos išspaudžiame žiedelius. Kepame juos 180° orkaitėje 10 minučių. Ištraukiame, dedame į viduriukus po guminuką ir grąžiname į orkaitę dar penkioms minutėms, kol guminukai ištirps.

Tada laukiame, kol atvės,  vieną žiedelį patepame ištirpintu šokoladu. Originaliame recepte - baltu. Ant "stiklo" pribarstome pabarstukų ir užklijuojame antrą žiedelį ant viršaus. Palaukiame kol sustings ir jau galima ragauti :)

 

Linda112 Linda112 25. May 2020, 11:24

KAIP IŠSISKOLIAU IŠ ŠIOS DIDŽIOSIOS BENDROVĖS

Sveiki, mano brangūs žmonės, aš esu Linda McDonald, šiuo metu gyvenanti Austine Teksase, JAV. Šiuo metu esu našlė su trimis vaikais ir 2018 m. Balandžio mėn. Buvau pakliuvusi į finansinę padėtį ir man reikėjo refinansuoti ir sumokėti sąskaitas. Aš bandžiau ieškoti paskolų iš įvairių privačių ir verslo paskolų firmų, bet niekada nesėkmingai. Dauguma bankų atmetė mano kreditą, nesiskundė tomis paskolų įmonėmis, kurios jas vadina savų pinigų skolintoju, nes jos visos yra apgaulės, visos jos nori pinigų, ir jūs iš jų dar negirdite, jie du kartus man tai padarė prieš susitikdami su ponu Davidu Wilsonu. Pats įdomiausias dalykas yra tas, kad mano paskola man buvo pervesta per 74 valandas, todėl patarsiu susisiekti su ponu Davidu jus domina paskolos gavimas ir esate tikri, kad galėsite jį laiku grąžinti, galite susisiekti su juo el. paštu ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nėra kredito patikrinimo, jokio kredito davėjo, turintį tik 2% palūkanų normą ir geresnius grąžinimo planus bei grafiką, jei turite susisiekti su bet kuria įmone dėl paskolos užtikrinimo be užstato, tada susisiekite su p. Davidu Wilsonu dėl paskolos

Jie siūlo visų rūšių paskolas

Trumpalaikė paskola (5_10 metų)
Ilgalaikė paskola (20_40)
Žiniasklaidos terminuota paskola (10_20)
Jie siūlo paskolą kaip
Būsto paskola ............., Verslo paskola ........ Skolos paskola .......
Studentų paskola .........., verslo pradinė paskola
Verslo paskola ......., įmonės paskola .............. ir kt
El. Paštas .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kalbant apie finansinę krizę ir paskolą, tuomet reikia kreiptis į Davido Wilsono paskolą, tiesiog pasakykite jam, kad ponia Linda McDonald nurodo jums sėkmės ................... ....