Kai šokti - dviguba laimė!

Kai šokti - dviguba laimė!

09. Oct 2014, 12:09 Gerda_M Gerda_M

Pasiimti į rankas telefoną... Įsijungti "skype"... Susiskambinti... Pabendrauti... Pašnekėti! Kaip šiais laikais trūksta bendravimo! Nuoširdaus... tikro. Tyro. 

Todėl jei norite pagaliau pamatyti seniai matytą draugę, ištrūkti su ja išgerti gardžios kavos, šypsotis ir koketuoti, čiupkite šauniąją draugę ir keliaukite su ja kartu mėgautis įdomia veikla!

Tebūnie tai bus jogos pamokos, kurių metuų aptarinėsite prieš save sėdinčios moterytės formas. 

Tebūnie tai bus sporto klubas, kur tvirtinsite raumenukus, kartu nuoširdžiai bendraudamos apie kūdikių mišinėlius ar naująsias sauskelnes. 

Tebūnie tai bus... Šokių pamokos! Kurios ne tik džiugina širdį, moko lankstumo, plastikos, elegancijos, tačiau ir suteikia milžiniško pasitikėjimo savimi, noro judėti į priekį ir šėlti pagal pašėlusios salsos muziką! 

Ir nesvarbu, kad judesiai nevisada atitinka tikrovę, nesvarbu, kad veidrodyje vis dar neidealūs judesiai. Svarbiausia, kad šokių salėje - puiki draugė, nuostabus žmogus, turintis puikų humoro jausmą ir norintis kartu šokti! 

Tad pats laikas kiekvienai iš jūsų susirasti mėgstamą veiklą, o kad pamokos ar treniruotės neprailgtų - čiupkite į parankę seniai matytą draugę! Tada hobis taps dviguba laime!

Ir nepamirškite po treniruotės išgerti gardžios kavos! Juk ji suartina ir suteikia sparnuuuuus. :)