Kai aplanko dovanos

Kai aplanko dovanos

11. Sep 2020, 21:14 RenataŪselienė RenataŪselienė

Mano silpnybę knygoms žino jau visi: nuo mažiausio iki vyriausio mūsų šeimoje. Lentynos jau linksta, vyras vis patraukia per dantį, kad tuoj vietos neliks, o aš nepraeinu pro knygas parduotuvėse, o kartais ir eiti nereikia, kai tokia gausa internetinių knygynų. 
Šiuo atveju nuoširdus ačiū tariamas mamyčių klubo komandai bei rėmėjams. Knygos - geriausia investicija. Nenustosiu to kartoti. Vaikai auga, o knygos keliauja iš vieno rankų į kito rankas. Tikiuosi, kad bent dalis jų bus perleistos iš kartos į kartą.


Ringuvos gaminiai taip pat nėra naujiena mūsų namuose. Prausiklį Ignotas tiek pamėgęs, kad pirmas porą minučių leidžiu pačiam "nusiprausti", o tik tada kimbu į darbą. Savarankiškumo skatinimas ir pramoga-du viename. Jo odą yra jautri, ypač po vasaros patirtų "nuotykių", tad ši bemuilių prausiklių linija jam pats geriausias atradimas. 

Jau buvau bei kelianti po nulio maudynės su namuose turimų rožiniu Tindi prausiklio, bet laiku pamačiau, kad nuotrauka per daug atvira viešai erdvei. Kitą kartą papozuos su glaudėm. 


Apie rankų higieną tiek kartų jau kartota ir linksniuota pastarųjų mėnesių aktualijose, kad jos svarba abejonių nekelia. Ją  įsikalė į galvas ir mažiausi ir vyriausi žmonės. O ir muilo niekada nebus per daug jokiuose namuose. 

Uoga uoga šiuo veodo geliu dar neteko naudotis, apie jį būtinai papasakosiu išbandžius. Bet jų produkcijos putos buvo superinės. Iki šiol pamenu kiek džiaugsmingų krykštavimų skambėjo mūsų vonioje. 

 

 

Ačiū labai rėmėjams, mamyčių klubui už tokias vertingas ir gausias dovanas.