Joninių nakties vanduo - stebuklingas

Joninių nakties vanduo - stebuklingas

23. Jun 2014, 19:10 Krisliukas Krisliukas

Ar žinote, kad šiąnakt vanduo yra stebuklingas? Aš pati tik šiandien sužinojau viename Žolininkių forume. Tad nusprendžiau šia informacija pasidalyti ir su jumis, gal kas išbandys.

„Atlikdami bandymus mokslininkai pastebėjo, kaip keičiasi ne tik vandens struktūra. Visoje gamtoje vyksta galingi bioenergetiniai procesai. Tuo metu pasikeičia visos Žemės energetika, pakinta Žemės energetinės struktūros, geopatogeninės zonos iš neigiamų virsta teigiamomis.
Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Jo energetika išauga keliasdešimt kartų. Toks vanduo teigiamai veikia žmogaus savijautą, pasikrauna visi energetiniai centrai, pagerėja psichoemocinė būsena. Kartais, vos panaudojus pakitusios struktūros vandenį, gali išgyti ir sunkiausiomis ligomis sergantys žmonės. Kelioms valandoms stebuklingų savybių įgyja bet koks vanduo – jūros, ežero, upės ar vandentiekio. Vandens molekulės išsaugo informaciją, todėl net lašelis gyvojo vandens, įpilto į paprasto vandens indą, pakeičia visą jo struktūrą. Tai reiškia, kad gyvojo vandens resursus galime nuolat dauginti."

O "pagauti" stebuklingojo vandens yra labai paprasta. Tik būtinas tam tikras laikas: birželio 24-osios išvakarės, t.y. nuo 23 val. iki 3 val. ryto. Pripilkite į indą (geriausia į butelį) vandens ir pastatykite jį ramioje vietoje. Pabudus naktį (nieko baisaus, jeigu ir išaušus) reikia indą uždaryti, apsukti vario vielele arba natūralaus pluošto (pvz., lino) siūlu ir sumegzti mazgelį, t.y. sukurti uždarą sistemą. Beje, būtina saugoti, kad siūlas nesudrėktų, antraip apsauga neveiks. Tokia iš pirmo žvilgsnio primityvi apsauga puikiai atlieka savo darbą. Taigi stebuklingų galių vanduo nepakitęs išsilaiko kelis ir net keliolika metų.

Tokį vandenį galima naudoti kaip nuostabią stiprinamąją, gydomąją priemonę. Tereikia šlakelį šio vandens įpilti į didesnį kiekį paprasto vandens, ir vėl stebuklingosios priemonės turėsite į valias. 

Tiesa, vanduo tampa stebuklingas ne tik Joninių naktį. Yra dar kelios dienos per metus: tai sausio 19-oji ir vasario 15-oji. Tuomet vanduo prisipildo šviesiųjų galių. Toks vanduo žmogui suteikia stiprybės, išvalo jį, grąžina sveikatą, džiaugsmą ir sielos ramybę.

Šią naktį stebuklingojo vandens bandysiu "pagauti" ir aš. Labai noriu išbandyti savo kailiu, tik reikia paieškoti lininio siūlo. Šį metodą išbandžiusios Žolininkių forumo moterys išties sako, kad Joninių nakties vanduo yra kitoks: minkštesnis, skanesnis ir tikrai gydo. Kai kurios moterys turi prieš trejus metus "pagauto" vandens ir teigia, kad jis yra kuo puikiausias. Net maudantis vonioje reikėtų įpilti šaukštą stebuklingojo vandens, ir likusiojo struktūra pasikeičia.

O jūs ar tikite, kad vanduo gali turėti stebuklingų, gydomųjų galių? :)

Krisliukas

Nuotrauka paimta iš interneto.

 

23. Jun 2014, 23:18

Einu piltis vandenuko 😀

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 22:53 gabuke

aš pirmiausia vandenį įpilsiu ir tik paskui aprišiu..galit aprišt iškart,bet būtinai su mazgeliu

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 22:52

tiesa, labai gerai nusimaudyti šiąnakt po 23 val 😉

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 22:50 gabuke

klausiau žolininkių, atsakė,kad aprišti tada kada noris 😀 jos turi jau paruoštus stiklainius,apriša ne tik per vidurį,bet dar ir per kakliuką
per naktį tegu būna atidarytas indas..vėliau jau ryte atsikėlus galima uždengti ir laikyti spintelėje tamsioje vietoje 😉
aš jau pasiruošus indą 😀

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 21:16 Zylutee

tinka natūralus bet koks pluoštas 😉 aš turiu lininio siūlo..gal net vilna tiktų..skaičiau,kad ir raudonas vilnonis siūlas 😀

23. Jun 2014, 20:34

Bandyčiau, bet ne namie šnd tai neišdegs man..

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 20:30

štai tokiuose induose moterys laiko vandenuką..virvelę,siūlą ar vielutę reikia rišti per vidurį..paskui jau ryte galima uždengti dangteliu ir laikyti tiesiog spintelėje 😀

23. Jun 2014, 20:24

Tikiu ir girdėjusi esu kad šv.kūčių nakties vanduo irgi stebuklingas😉 reiks užsipilt bitonėlį 😉 smagus straipsniukas😉

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2014, 20:16 utopija

Roberta, o tu pabandyk įdomumo dėlei 😉 tik reik viską tiksliai atlikt
aš sakiau bandysiu šiąnakt 😀

23. Jun 2014, 20:10

Hm... Įdomu sakyčiau... Pas mus lb jau kalkėtas vanduo tai taip pastovėjęs tikrai daug "gėrio" dugne prikauptų 😃