Jei pasiilgote nuotykių, užsukite į Uno parką

Jei pasiilgote nuotykių, užsukite į Uno parką

29. Aug 2020, 23:52 irmantaite irmantaite

Ne tik skaitant pasakas galima nusikelti į vaikystę, bet ir pramogaujant Uno parke. Mes apsilankėme Vilniuje esančiame parke.

Prie įėjimo aiškios parko taisyklės. Dėvėti veido kaukes vėl privaloma.

Nuorodos aiškios, lengva orientuotis net vaikams, tad pasiklysti neįmanoma.

Užsipildęs dokumentus, ''apsirėdęs apraišais'', nusiteikęs nuotykiams keliauji išklausyti instruktažo. Viskas parodoma, suprantamai paiškinama.

Gytis jau pasiruošęs. Jis iš visų labiausiai laukė tos pramogos, to laipiojimo medžiuose.

Instruktorius nuteikė grįžimui į vaikystę ir mums, suaugusiems pasiūlė pirma pereiti vaikų trasa, o paskui jau keliauti sunkesnėmis trasomis.

Pradžia lengva, smagi. Bet vis tik kai reikėjo pasileisti lynu, man kažkaip sukirbėjo baimė. Ir dar vaikų trasoje... Bet susikaupi ir pasileidi lėkimui su vėjeliu. 

Vaikai tai žygiavo užtikrintai, jiems jokių kliūčių neiškilo. O jei ir pakibdavo lyno gale, tai viską stebintys instruktoriai greitai atskubėdavo į pagalbą. 

Dvi valandos pramogų pralėkė labai greitai. Į pabaigą jau ir vaikai šiek tiek nuvargo. Ir lietus pradėjo krapnoti.

Buvo labai smagu.  Man teko ir pamąstyti, ką pirmiau koją ar galvą į šią kliūti kišti? Visaip bandžiau, kol supratau jog aš turiu lįsti šonu. Tuomet jau sėkmingai pralindau.

Išbandytos visos, ir ne vieną kartą, vaikų trasos.  Į sudėtingesnę trasą teks nueiti kitą kartą. O labiausiai iš visų patiko oranžinė trasa.

Grįžom nuvargę ir išalkę.  Kas truputį nosį nusibrozdinęs, kas galvą trinktelėjęs, bet visi pilni įspūdžių ir gerokai prasimankštinę. Tai jautėme net ir kitą dieną.

Už šią aktyvią pramogą dėkojame Mamyčių klubui ir Uno parkui, mes tikrai dar čia sugrįšime.

floryte floryte 30. Aug 2020, 23:35

Oi, tikrai gera mankštelė!?

Gintarep Gintarep 30. Aug 2020, 17:31

?

jaldija jaldija 30. Aug 2020, 01:13

Tikrai nebloga pramoga ? Šauniai palaipiojot...