Iškrovos diena su sultimis - tobulas pasirinkimas vasarą

Iškrovos diena su sultimis - tobulas pasirinkimas vasarą

11. Jul 2017, 00:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Ir ne tik :) Iškart pratęsčiau straipsnio pavadinimą. Bet vasarą - tobuliau nebūna. 

Išties su iškrovos dienomis mano santykis sudėtingas - suprantu, kad reikia ir tai teikia didžiulę naudą ne tik metantiems svorį, bet... Patingiu. Problema turbūt tame, kad neišsirenku su kuo tą iškrovos dieną daryti. 

Vien obuoliai? Porą kartų pasiteisinęs variantas, bet dabar, kai dar nėra šiųmečių... 

Grikiai - nelabai mėgstu, nebent nekepintus, bet nežavi.

Kefyras visą dieną? Feeee.

Žodžiu, vaisiai yra pats geriausais variantas ir ypač - vasarą, kai karšta ir norisi tiesiog skysčių. 

Sveikinu SUN365 komandą sugalvojusiems tokį šaunų detoksikacijos meniu - penki buteliukai sulčių, kuriuos gali įsigyti bet kuriame didesniame prekybos centre ir galvosūkis, ką vartoti iškrovos dienos meniu išspręstas. 

Ir jeigu daugelis iškrovos dienų nepasižymi skanumu, SUN365 pasiūlytas variantas tikrai gardus. Ir įdomus!

20170711091836-34147.jpg

Pirmadieniai yra puikiausia diena išvalyti organizmą nuo savaitgalio nuodėmių :) Todėl rytą pradėjau pirmuoju žaliuoju kokteiliu. Nustebino jo gaivus, vos rūgštokas ir tik vos vos saldus skonis. Tikrai ne desertas. 

Pastebėjau, kad visos penkios sultys sudėtyje turi mangų, o šiuos aš laaabai mėgstu. Apsidžiaugiau, kad saldumo suteikia būtent jie, o ne trinti bananai. Bananai juk vienas cukrus ir nesu didelė jų gerbėja. 

Pora valandų prabėgo gurkšnojant vandenį ir laikas antram kokteiliui, kuris jau traukia akį oranžine spalva. Šis jau lyg desertas.

20170711091907-96867.jpg 

Pietums laukė sotesnis, žalias, bet su nedidelėmis priemaišomis kokteilis. Lauke 25 laipsniai šilumos, todėl labai džiaugiuosi pasitaikiusia proga išbandyti šią sulčių dietą. 

Popietę visai būčiau mielai pasigardžiavus kvapnia kava, bet kadangi ją mėgstu tik saldžią, teko susilaikyti. Pusė jau įveikta, dabar tik popietinis raudonasis laukė. Arbūzų, granatų, burokėlių sultys... Tikrai labai skanus pasirodė ir tiko vietoj tos saldžios kavos :) 

Didžiausias tarpas tarp priešpaskutinio ir paskutinio. Paskutinį reik išgert tik aštuntą vakare, o visą dieną nieko nekramčius, tikrai pagundų daug. Todėl visoms patariu - prieš pradedant tokį eksperimentą, susigalvokite veiklos, kuri padės atitolinti mintis nuo maisto. 

Sulaukusi paskutinės „dozės“, tikrai godžiai išgeriu. Vakare dar išgėriau mėtų arbatos ir neapsunkusi nuėjau miegot. 

Aš tai padariau! Teigiamas poveikis ne tik kūnui, bet ir dvasiai - tikrai didžiavausi savimi, kad nesuklupau ir įvykdžiau ką suplanavusi :) 

O sultims sakau IKI - po savaitės (na gerai, gal po dviejų) vėl susitiksime :)

20170711091934-67017.jpg

20170711091953-10627.jpg