Įdarytų daržovių laikmetis

Įdarytų daržovių laikmetis

18. Sep 15:51 Gintarep Gintarep

Su dukrele pamėgome įdaryti paprikas, cukinijas, moliūgėlius ir kt daržoves.

Įdarą darome su faršu - naudojame lenkišką, kuris valgomas žalias, skirtas tepimui ant duonos), priberiame visokių sėklų. 

arba be faršo. 

Reikia virtų ryžių, lydomo sūrio, šaukšto miltų, šaukšto grietinės, o kitų produktų ką randi šaldytuve ir darže : dešros, rūkyto kumpio, virtos morkos, krapų sėklų, baziliko, krapų, apvirtos pupuolės, kukurūzai ir pan. Viską sumaišome su išskaptuotu cukinijos/moliūgo minkštimu. 

Kepame kažkur apie 20 min. 180 laipsnių karštyje.

Daržoves naudojame jaunas, tai valgome su visa odele, nes jų odelė minkšta.