Gruodinukai šventė Tarptautinę vaikų gynimo dieną

Gruodinukai šventė Tarptautinę vaikų gynimo dieną

28. May 2019, 19:55 Iddile Iddile

O MES VAIKAI, O MES PASAULIS! 
Jau rašėme apie prabėgusį Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti skirtą renginį, kuris buvo be galo smagus!
Tad šį kartą norime pasidalinti su Jumis akimirkomis. Džiaugiamės, kad jos buvo tokios smagios ir tai tik įrodo užfiksuotos vaikų šypsenos ir emocijos. Nepaprastai širdyje šilta, kai mus supa tiek daug mamų, kurios trokšta, kad vaikai turėtų laimingą vaikystę būdami su kitais vaikais ir kuo daugiau laiko leistų bendrystėje. 
Artėjančios tarptautinės vaikų dienos proga, kiekvienam vaikui Linkime nepamesti vaikystės, būti smalsiems, išradingiems, valiūkiškiems, tikėti vienaragiais ir kitais herojais ir kuo daugiau laiko leisti lauke. 
Už šventės akimirkas dėkojame 120 sekundžių. fotografė, kuri bendravo su kiekvienu vaiku. Labai ačiū už gražias nuotraukas, kurias galime šiandien pasidalinti su visais. 
Pagrindiniam renginio rėmėjui Milupa Lietuva, kuris apipylė dovanomis mamas ir jų mažylius.  Vaikai galėjo ragauti šventės metu skaniausias tyreles ir dar gausų dovanų maišelį išsinešti namo. 
Bifoval gerosios bakterijos už taip reikalingas gerąsias bakterijas mažyliams. Dėkojame, kad rūpinatės jų sveikata ir pilvukas. 
VĖJŲ GAUDYMAS už pačią didžiausią pramogą, sukeltą šurmulį, gigantiškus muilo burbulus ir emocijas juos leidžiant. 
Gyvi Žaislai už šokius, juoką, vaikų džiaugsmą ir nenorą Jūsų paleisti, už pamokas mokant leisti taisyklingai burbulus ir už tai, kad esate beprotiškai fantastiški. Be jūsų šventė nebūtų tokia smagi. 
Su meile, keksas uz tobulo skonio keksiukus, kurie išnyko akyse. Tiek daug smalyžių šventėje nesame turėjusios. Pats skaniausias akcentas.
Ypatingos kavos Boutique Coffee klubas kaip visada už skanią ir kvapnią padovanotą akimirką mamoms. Kavos puodelis suvienija draugystei ir tikrai matėme, kad geriant kavą pokalbio metu užsimezgė naujos draugystės. 
aromama, begalinis ačiū, kad padėjote pilna koja įžengti į vasaros ritmą, padovanodamos mamoms savo vasaros produktą "Zyzlys nuskris". Deivės, Jūs nuostabios! Nepavarkite mojuoti savo stebuklingomis lazdelėmis kurdamos mamoms lengvesnį ir skanesnį rytojų. 
Mamos žurnalas, už žurnalo numerį, kuris tikrai privers mamas atitrūkti bent kelioms minutėlėms nuo kasdienės rutinos ir paskaityti įdomius straipsnius. 

Dar kartą dėkojame mamoms, kurios nepabūgo oro ir pagaliau atidarėme sezoną gryname ore. Linkime daug saulės, vėjo kedenančio plaukus ir šokių lietuje. Vasara prasideda!!!!