Gražios odos paslaptys

Gražios odos paslaptys

23. Nov 2020, 10:02 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Parodykite moterį, kuri numoja ranka į savo odą ir netrokšta, kad ji žavėtų stangrumu, elastingumu bei natūraliu spindesiu. Kiekviena tai pasiekti bando sau priimtinais metodais, o mes pateikiame kelis, kurie gali tapti tikru atradimu.

Veido oda – visada matoma

Nepageidaujamą celiulitą galime uždengti stilingu drabužiu, diskomfortą keliantį atsikišusį pilvuką paslėpti po sumaniai parinktais apdarais, tačiau veido oda yra ta, kurios nepaslėpsime, todėl jos priežiūrai moterys skiria bene daugiausia dėmesio. Nors pasiekti norimo rezultato kartais padeda kokybiški kremai, kaukės, serumai ir kiti išorinius odos sluoksnius veikiantys produktai, didžiausią efektą pasieksime naudodamos būdus, veikiančius veido odą iš vidaus, pasiekiančius gilesnius jos sluoksnius. Būtent tai suponuoja sveiką skaistumą, odos elastingumą, stangrumą, padeda kovoti su smulkutėmis raukšlelėmis ir palaikyti tinkamą odos drėgmės balansą, kuris yra vienas kertinių elementų, kalbant apie sveikos, gražios odos paslaptis.

Tad kokios priemonės gali padėti pasiekti šių stebuklingų rezultatų? Pirmiausia, norime akcentuoti veidui skirtus masažuoklius. Veido masažas gali padėti atsikratyti daugelio odos problemų ir puoselėti ją bei užtikrinti precizišką išvaizdą.

Tiesa, šiuolaikinės moterys tikrai nesėdi rankų sudėję, tad laiko sau atranda kur kas rečiau, nei norėtų, ir palepinti savęs periodiškais apsilankymais masažo kabinetuose gali ne visos. Todėl verta pagalvoti apie veido masažuoklį, leisiantį šiomis procedūromis mėgautis tiesiog namuose – patogiai ir saugiai. Veido masažuokliai esti įvairių tipų, skirtingų funkcijų, todėl renkantis tiksliai įvertinkite savo poreikius. O galbūt nušaukite „kelis zuikius vienu šūviu“ ir pasirinkite, pavyzdžiui, vakuuminio masažo aparatą, kuris tiks ne tik veido odai, bet ir bus pagalbininkas kovojant su apelsino žievelės efektu, raukšlelėmis, kuris padės suteikti odai stangrumo ir ją atgaivins.

Odą būtina valyti

Nors vizualiai oda atrodo švari, ant jos kaupiasi plika akimi nematomi nešvarumai, užkemšantys poras, negana to, odos ląstelės atsinaujina, tad yra poreikis pašalinti negyvąsias. Ar žinote, kad profesionalioms prilygstančias veido valymo procedūras galite atlikti ir namuose? Jums tereikia turėti veido odos valymo šepetėlį.

Kodėl svarbus veido valymas? Pirmiausia, jo metu pašalinamos negyvos odos ląstelės, vibracijos funkcija leidžia efektyviai suaktyvinti kraujotaką, geras šepetėlis itin kruopščiai ir drauge švelniai išvalo odos poras, gerina veido odos būklę.

Besirūpinančioms savo oda verta rinktis kokybišką, patikimo gamintojo aparatą veido valymui – tokiomis priemonėmis prekiaujančios el. parduotuvės https://biomed.lt/ asortimente rasite platų veido odos valymui skirtų priemonių spektrą. Poreikius patenkins veido odos valymo šepetėliai, o norinčios dar didesnio efektyvumo ir funkcionalumo gali rinktis profesionalius mikrodermabrazijos aparatus.

Celiulitas – priešas Nr. 1

Daugeliui celiulito turinčių moterų šis odos defektas kelia stresą, nerimą, nereta ima kompleksuoti dėl savo kūno, vengia dėvėti labiau kojas atidengiančius drabužius, o ką jau kalbėti apie maudymosi kostiumėlius ir lepinimąsi saulės voniomis paplūdimyje. Vienoms tai didelis galvos skausmas, kitos sureikšmina kiek mažiau, tačiau atsikratyti defekto tikrai trokšta visos, kurių kūną jis „puošia“.

Celiulitas yra struktūriniai pokyčiai poodiniame riebaliniame sluoksnyje, vadinasi, norint jo atsikratyti, turi būti veikiamas tas pažeistas riebalų sluoksnis. Poveikį jam gali daryti įvairūs celiulito masažuokliai: nuo paprastų rankinių iki vakuuminių, ar itin funkcionalių ultragarsinės kavitacijos aparatų.

Ne visai slapta, bet labai svarbi paslaptis

Paslaptimi jos tikrai negalime pavadinti, nes apie tai daug kalbama ir rašoma, tačiau gražios odos kontekste ji labai svarbi. Tai – sveika mityba. Net pačios brangiausios odos priežiūros priemonės ir geriausi aparatai nesuteiks maksimaliai laukiamo rezultato, jei nesubalansuosite mitybos.

Ką vartoti, jei norite džiaugtis skaisčia, elastinga ir puikios būklės oda? Į racioną įtraukite daugiau omega 3 ir omega 6 riebalų rūgščių turinčių produktų – jų rasite riebioje žuvyje, taip pat odai reikalingų ir vertingų medžiagų yra daržovėse, riešutuose, natūraliame jogurte, kiaušiniuose, moliūgų sėklose, avokaduose, baltoje mėsoje ir kt. Gazuotus ar kitus nepageidaujamus gėrimus keiskite vandeniu ir žaliąja arbata.

Ko vengti, jei rūpinatės savo odos būkle? Labai dažnai oda neigiamai reaguoja į cukraus vartojimą, todėl saldumynai – tikrai nėra gražios odos draugai. Jei norite rūpintis savo oda, venkite saldumynų, saldžių gazuotų gėrimų, taip pat iš raciono tikslinga išbraukti įvairiausius pusfabrikačius, bulvių traškučius ir kitus produktus, kurie nėra maistingi.