Gimtadieniai - tai tik mažos gyvenimo stotelės

Gimtadieniai - tai tik mažos gyvenimo stotelės

24. Apr 2014, 15:24 gintarerei gintarerei

Baigėsi tie laikai, kai iki gimtadienio skaičiuodavai dienas ir valandas, o per patį gimtadienį svajodavai, kad laikas sustotų ir skaičiuodavai pasveikinimus ir gautas geles. Jau senokai nebesureikšminu gimtadienių ir kiekvienais metais laukiu jų vis kitaip, o kartais visai nelaukiu ir pamirštu, tik kai jau artimieji likus savaitei pradeda įkyriai klausinėti ko noriu dovanų ir kaip švęsiu, suprantu kad noriu, jog jis greičiau ateitų ir...praeitų :) prisipažinsiu, dėmesys tikrai malonus tik toks natūralus ir nesureiškmintas. Ar aš senstu, ar tiesiog taip turi būti?

Šis gimtadienis taip ir atėjo, kaip dar viena gyvenimo stotelė, kurioje gali apžvelgti į praėjusius metus, pasverti kiek paaugo širdis, paskaičiuoti, kiek visokio gėrio ir nelabai įdėjai į savo sielą ir širdį. O įdėta tikrai nemažai: vis dar mokausi (ir vis geriau ir geriau sekasi) džiaugtis šia akimirka, pastebėti džiugias smulkmenas kasdienybėje, iškepiau daug tortų ir kitokių kepinių, atradau laiko savo pomėgiams, tokiems kaip skaityti knygas ar žiūrėti filmus, o svarbiausia dariau tai, kas man atrodo teisinga ir gyvenau taip, kaip man atrodo reikalinga. Niekada per gimtadienius nesidarydavau "must to do" sąrašų, bet visada mintyse perželgdavau kur noriu judėti toliau. O kur toliau nuo šio gimtadienio? Ogi ko labiausiai noriu, nepaleisti to man "teisingo" kelio ir atrasti ramybę ir pusiausvyrą viskame, nes tuomet ir visi praktiški dalykai einasi kaip sviestu patepti, o iš žemiškesniu dalykų, vis dar svajoju apie konditerijos kursus (kad ir kaip keista pačiai būtų, šis pomėgis nepasibaigia :)), svajoju atrasti malonią veiklą, kurią galėčiau vadinti darbu, norėčiau įrengti Jonukui kambarį ir dar daugiau šypsotis sau ir pasauliui.

 

Šiais metais, kaip būtų keista, gavau daug linkėjimų sveikatos. Aišku be sveikatos nieko nebus, bet pasijaučiau tokia jau amžiuje tetulytė, kuri nebeišlipa iš ligų. Gavau daug linkėjimų ir sveikinimų pasiekti karjeros aukštumų, tik nežinau kurios srities karjeros :) nes vienoje aukštumų sieksiu visą gyvenimą, o kitos niekur nepabėgs, gavau daug linkėjimų būti laimingai ir prižadu tokia būti, daug linkėjimų turėti prasmingų ir šiltų akimirkų, o tai manau svarbiausia, nes iš to susideda visa kasdienybė. Iš akimirkų :)


25. Apr 2014, 22:30

Sveikinu!!!!

pypse pypse 25. Apr 2014, 10:21

Nuosirdus sveikinimai

25. Apr 2014, 07:36

Su Gimtadieniu 😉🌷🌷🌷

gintarerei gintarerei 24. Apr 2014, 22:00

ACIU ACIU ACIU visoms už sveikinimus 😉

24. Apr 2014, 20:22

Nėra dainos, gražesnės už lopšinę,
Kurią dainuodavo mama.
Nėra dienos, gražesnės už gimimo.
Su ja ir sveikinu Tave. 🌷🌷🌷🎉

motinysteveza motinysteveza 24. Apr 2014, 16:52

nuoširdūs sveikinimai 🌷🌷🌷

Krisliukas Krisliukas 24. Apr 2014, 16:46

Sveikinimai 🌷 😀

24. Apr 2014, 16:39

Prisidedam prie sveikinimu 😉 🌷

24. Apr 2014, 16:12

sveikinimai 🌷

24. Apr 2014, 15:58

Sveikinimai! 🌷 o aš palinkėčiau niekada neišsemti tau kūrybinės statinės: esi originali ir įdomi! 🌷

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 24. Apr 2014, 15:53

Sveikinu, Gintare! Gražūs ir šilti pasvarstymai..kaip visada, iš širdies! Ačiū, kad esi čia 🌷