Geriausia dovana trimetei!

Geriausia dovana trimetei!

28. Feb 2022, 12:05 picama picama

Mėnesio pradžioje šventėme trečiąjį dukrytės gimtadienį. Gavome dovanų labai įdomią ir naudingą dėlionę! Ir jau beveik visas mėnuo, kai ši dėlionė mūsų mažajai yra žaislas Nr. 1!

Dėlionė yra didelėje ir patogioje nešti dėžėje (yra rankenėlė).

Pačios dėlionės detalės didelės ir labai patogios mažoms rankytėms.

Iš detalių susideda 6 žmogeliukai apie 47 cm dydžio (panašaus dydžio būna naujagimiai, mūsų mergytė gimė vos 2 cm didesnė!).

Smagiausia tai, kad ši dėlionė edukacinė- moko vaikus pažinti skirtingas lytis (yra berniukas ir mergaitė), žmogaus virškinimo ir kraujotakos sistemas, kaulų ir raumenų sandaros! Čia nesustodami mūsų vaikai jas aptarinėja ir klausinėja, domisi, žiūri! Kartu kalbame, kas kur yra, kaip atrodo, pvz., susimušo koją, žiūrim, ar yra ten mažos/ didelės kraujagyslės, koks raumuo ten, koks kaulas po juo; arba vidurinėlis klausia, kur tos geros ir blogos bakterijos gyvena- žiūrime ir aiškinamės virškinimo sistemą.

Dar mokomės ir spalvų. Mažylei visos spalvos vienodos- visus jų pavadinimus žino, bet įvardinti kur kuri spalva dar nesugeba. Dėlionių blogoji pusė vienspalvė, tad jas apverčiame. O jas taip sudėlioti irgi įdomu!

O dar vieną įdomybę dukrytė sugalvojo pati- rado audinių skiaučių, jas atsinešė ir užklojo žmogeliukus! Sako, miega dabar jie. Net lopšinę dainavo. Tai man juoko buvo.

Tad tokios kokybiškos ir edukacinės dėlionės patiko mūsų trimetei. Ačiū draugams už tokią dovaną. O ją rasti galite el.parduotuvėje bananapanda.lt