ECCO SHAPE - grįžtame į 70-ųjų madą

ECCO SHAPE - grįžtame į 70-ųjų madą

26. Sep 2019, 15:53 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ar turite tokių universalių batų, kuriuos galite avėti prie bet kokios aprangos? Ir dėvint džinsus, ir vilkint sijoną, ir suknelę? Avalynė iš naujosios „Ecco Shape“ kolekcijos yra būtent tokia! „ECCO“ eina koja kojon su šiuolaikinėmis tendencijomis - rudens kolekcijoje madingų formų „SHAPE“ aukštakulniai, kurie buvo populiarūs 70-aisiais!

ECCO Shape Sculpted Motion yra novatoriška technologijų platforma, praplečianti galimybes šio ženklo gerbėjams. Kulkšniai išryškinti, pabrėžiamos kojų ir klubų linijos. Masyvus, bet kartu ir elegantiškas kulnas tinka tiek kasdieniam stiliui, tiek vakarinei aprangai.

ECCO aukštakulniai griauna mitus, kad nėra patogūs - kolekcijoje naudojama fluidform technologija prisitaiko prie pėdos savybių: net ir po ilgo vakaro jūs nesiskųsite pavargusiomis kojomis! Šios technologijos dėka batai puikiai priglunda prie pėdos išlenkimo.

Gamintojai pagalvojo apie skirtingo ūgio ir gyvenimo būdo pirkėjus - pristatoma trijų aukščių kulnų avalynė. Šio prekės ženklo naudojamos medžiagos yra geriausios - minkšta ir aukščiausios kokybės oda, lengva ir elastinga.

Ecco Sculpted Motion pirkėjas yra žmogus, sekantis madą; galbūt kūrybinės profesijos atstovas, mėgstantis „žaisti“ su skirtingų stilių drabužiais - šiandien klasikiniai ar sezoniniai, rytoj - neformaliai casual, džinsai ir kašmyrinis megztukas.

Skulptūriniai ir geometriniai kulniukai bei ryškios ECCO batelių spalvos - sodri violetinė, klasikinė juoda ir net balta suteikia jų savininkui unikalumo.

"ECCO SHAPE - ypač lengva avalynė, atspindinti naujausias šio rudens tendencijas, kartu išlaikant klasiką, būdingą šiam prekės ženklui“, - kolekcijos pristatymą įvertino mados dizainerė Dace Bachmane.

Sėkmės ieškant SAVO universalios avalynės, kuri "susidraugaus" būtent su jūsų garderobu!

Mamyčių klubas