Dovanos iš Ringuvos

Dovanos iš Ringuvos

09. Sep 2020, 10:30 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Gauti dovanų yra gerai. Gauti naudingų dovanų - dar geriau, ar ne tiesa? 

Ir dovanos iš Ringuvos tai būtent tos labai labai naudingos. Dovanas naudojam, kitiem rekomenduojam, ir tiesą pasakius, daugelį produktų puikiai pažįstam arba atrandam iš naujo.

Pvz., Balance skalbikliai dažnai budi mano lentynoje prie skalbimo mašinos. Dabar su jais kartu budi ir muilo drožlių skalbiklis. Ir abu pakaitom puikiai susitvarko su dėmėmis, kurias mano vyresnėlis parneša dovanų iš darželio, arba su mano dėmėmis, kuriad gaunu kaip apdovanojimą už virtuvės šefo darbus. Žiūriu ir vyras vis paima skalbti būtent muilo drožles, nors prieš tai žiūrėjo skeptiškai ir netikėjo, kad jas rimtai galima berti į skalbimo mašiną. Galima galima! Ir skalbia gerai, ir natūralu, ir kvapai jokie neerzina.

Apie MedoCare muilus irgi jau rašiau anksčiau, man jie buvo naujiena, kuri puikiai prigijo vonioje. Muilai praturtinti eteriniais aliejais, natūraliais ingredientais ir kovoja ne tik su purvu, bet ir mikrobais.

Na o JUBILIEJINIS kosmetinių muilų rinkinys - tai tikra pasaka! Tarp kitko, puikiai tinka, manau, ir dovanoms įkurtuvių proga, arba gimtadieniui, nes atrodo labai elegantiškai, prabangiai. Bet žinot, dėžutė gali būti kad ir iš aukso, svarbu, kas viduje. Taigi, pasitikom pagal rūbą, o "išlydim" ( niekur mes šių muiliukų neišlydim, labai jau patiko) pagal "protą" - tai yra sudėtį ir savybes.

O sudėtis tikrai gera. Rinkinyje yra trys muilai:

su raudonųjų palmių aliejumi ir vitaminais A ir E, kad oda būtų švelni ir pamaitinta;

Su gintaro ir raudonmedžio ekstraktais - regeneruoja ir ramina odą;

Na ir su vaistažolėmis - medetkos ramina odą, veikia antibakteriškai.

Visi trys muiliukai natūralios sudėties ir nuostabaus kvapo. 

Na, muilai lai būna mamai ir tėtukui, o mažiesiems dovanų - TINDI BABY 2in 1 prausiklis/ vonios putos. Be parabenų, SLS ir kitokių blogybių, be dirbtinių kvapiklių. Maudynėms be ašarų. 

Taigi, visa šeima patenkinta! 

Už gausias dovanas sakome ačiū Mamyčių klubui ir Ringuvai!