Dabar žinau žvaigždžių grožio paslaptį!

Dabar žinau žvaigždžių grožio paslaptį!

12. Mar 2020, 16:16 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Na ką gi, mano atsinaujinimas su Sugihara jau baigtas! O gal derėtų sakyti tik pradėtas, nes supratau vieną dalyką. Aš žiauriai nemylėjau savo plaukų ir jais visai nesirūpinau!

Šiurkštūs, lūžinėjantys... mane gelbėjo tik tai, kad turiu labai storus plaukus ir jų daug, tad įžvelgti trūkumus sunkiau, be to buvau labai juos nusitamsinusi. Na ir aišku, vizualiai gelbėjo visokie gerieji šampūnai ir kondicionieriai, kurie neleido mano plaukams pasiduoti. Žodžiu, naktis ir naktis...

Bet kai dabar matau skirtumą ir žinau, kokie mano plaukai GALI būti! Moterys mane supras! Wow!

Aš ne tik pakeičiau atspalvį ir pakoregavau šukuoseną, aš buvau įkvėpta save mylėti labiau.

Labai noriu padėkoti nuostabiai meistrei  Aušrinei Trimonienei. Tai ji ta fėja, kuri iš betvarkės ant galvos sukūrė gaivų naują įvaizdį. 

Aš nepasakosiu apie dažymo niuansus, nes ne kaži ką išmanau, bet galiu pasakyti tiek: 5 valandos meistrės darbo! Grubiai kalbant trys dažymai: šviesinimas tų tamsumų, kurių prisidariau per kelis metus dažymo namų sąlygomis, tada dažymas ir tonavimas, ir galiausiai kirpimas. O viso darbo metu Aušrinė nuo manęs nesitraukė, masažavo plaukus, derinome spalvas ir rinkomės atspalvius, gavau  į rankas karštos kavos puodelį ir nuostabų bendravimo laiką.

Kai važiavau į saloną pirmą sykį, galvojau, jėtau, kelias valandas sėdėsiu! Matavau laiką praeitais kartais kitose kirpyklose ir galvojau na gal knygą kokią pasiimti..

Ne iki knygų buvo! Laikas skriete praskriejo. Ir pirmą sykį, ir dabar.

Ir, beje, išėjau ne tik kad pagražinta, bet įkvėpta Aušrinės energijos, grožio ir moteriškumo! Nuostabi moteris visomis prasmėmis, puiki mama, savo srities profesionalė ( beje tų sričių labai daug) Aš stebiuosi, kiek mes moterys sugebame padaryti, išmokti, nuveikti! Na, aš gal tiek nesugebu, bet gyvenimas visada lyg norėdamas kažko mane pamokyti suveda su tokiais nuostabiais žmonėmis!

Ačiū už pažintį MK ir Sugihara, nes jei ne jūsų dovana, tikrai nebūčiau sutikusi dar vieno nuostabaus įkvepiančio žmogaus!

O apie plaukų dažymą trumpai visgi neišeis ?? Nes ten išgirdau vieną man naują žodį - plaukų dažymas su Olaplex. Na, galvojau, kažką jie čia mandro sugalvojo. Kad skambėtų prabangiau, ar ką. Tai žinokit, ne tik kad skamba prabangiai, bet ir išeini labai prabangiais plaukais :)

Tai kas gi tas OLAPLEX ?
Olaplex rekomenduojama naudoti  dažant plaukus reguliariai, plaukai atrodys sveikiau, bus švelnesni ir lengviau šukuosis. Nors mane išties dažė kelis kartus, tonavo atspalvius ir laiko užtruko tikrai nemažai, plaukai visai nenukentėjo, po dažymo jie purūs, birūs ir švelnūs.
Plaukas veikiamas iš vidaus, todėl tai kur kas daugiau nei kondicionierius ar kaukė, kurie veikia tik plauko paviršių. Todėl Olaplex nėra skirta kasdieniam naudojimui.
Salonuose naudojami Olaplex nr. 1, nr. 2., tačiau, jei dažotės plaukus namuose, galite įsigyti Olaplex Nr. 3, Nr. 4, Nr. 5, Nr. 6, Nr. 7. Beje, pirmieji du vis vien yra visai kitokio poveikio nei tie tinkantys namams, pirmųjų poveikis stipresnis, atkuriamasis, kiti jau panašesni į kondicionierius, pvz., Nr. 2 įvardijamas kaip atkuriamasis kremas, o 3 numeriukas įvardinamas kaip stiprinanti plaukus priemonė, skirta naudoti tarp dažymų kartą per savaitę. Dažniausiai  naminiam naudojimui rekomenduojama būtent Olaplex Nr. 3. Tiesa, dar neteko rasti, kur galima šią priemonę įsigyti, mačiau tokią pigu.  Lt, bet visgi nerizikuočiau pirkti ten. Tai visgi yra koncentruota priemonė skirta profesionalams, tad ją reikėtų naudoti saikingai, po nedaug ir tik originalią.
Olaplex priemones naudoja ir tokios pasaulinės žvaigždės kaip Kim Kardashian, Ariana Grande, Katy Perry, Jeniffer Lopez, Mariah Carey, tai štai kur jų gražių plaukų paslaptis! Jūs tik įsivaizduokite, kiek visko patiria jų plaukai, o atrodo stulbinamai! Olaplex formulė yra patentuota net keliais patentais, ir rinkoje nerasite nieko panašaus. Na, panašaus gal ir rasite, bet tai na kaip darbinį arklį tapatinti su sportiniu žirgu :)
Tinka ši priemonė ne tik toms, kurios dažo plaukus, ji ypatingai naudinga toms, kurios nuolat plaukus tiesina žnyplėmis ar džiovina džiovintuvu, nes niekam ne paslaptis, kad karštis neigiamai veikia plauko struktūrą, jie tampa pasišiaušę, lūžinėja ir sloksniuojasi.

Olaplex procedūra padeda ne tik atstatyti plauko struktūrą, bet ir saugo nuo neigiamo aplinkos ir dažų poveikio.
Čia nerasite silikonų, parabenų ar sulfatų ar tokių pabaisų kaip DEA-dietanolaminai, aldehidai, naftos produktai, glitimas. Netestuota su gyvūnais.
Tad, mamos, merginos, moterys, tikrai, net jei nedažote plaukų, palepinkit save profesionalia Olaplex procedūra. Nepasitikslinau, ar Sugihara teikia atskirai  tokią paslaugą kaip Olaplex procedūra, ar tik naudoja šią priemonę dažant plaukus, bet tikiuosi, kad galima ir nedažančioms  padovanoti savo plaukams tokį SPA. Nes tikrai verta!

P.S. ryte atėjęs mano keturmetis man sako: mama, tavo plaukai labai skaniai kvepia ir kad mamos plaukai labai gražūs ❤

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 15. Mar 2020, 11:52

Ačiū labai, Floryte ?

floryte floryte 15. Mar 2020, 09:15

Mamatest, sveikinu naujai atgimus! Nauja spalvytė - super!?