BROLIUKŲ ŽIEMA su nauja knyga "Mažieji herojai. Didysis trolių gelbėjimas"

BROLIUKŲ ŽIEMA su nauja knyga "Mažieji herojai. Didysis trolių gelbėjimas"

12. Feb 2017, 18:04 kodelcia kodelcia

Sveiki maži ir dideli :)

 

Šįkart norime pristatyti naują, dar šiemet leidyklos Alma literra išleistą knygelę 7-10 metų vaikams MAŽIEJI HEROJAI.  DIDYSIS TROLIŲ GELBĖJIMAS.  2 KNYGA. 

Pripažinsim, pimosios dalies nesam skaitę, bet ir be jos antroji istorija mums buvo labai įdomi. Sakau mums, turėdama galvoje man ir beveik šešiamečiui sūneliui. 

Knyga iš karto mus taip įtraukė, jog 175 puslapius perskaitėme per dvi dienas. 

Knyga patraukia gana stambiu šriftu, gražiomis iliustracijomis, mums iš žinomų pasakų pažįstamais herojais: Raudonkepuraite, ilgakase Sultene, Džeku (iš pasakos Džekas ir pupa"), Enė - Pelenė, Piktoji ragana ir kt. Su sūnumi minėtus pasakų herojus pažįstame iš mūsų mėgstamo pasakų rinkinio "5 minučių pasakaitės". 

Knygos turinys maždaug toks: anksčiau minėti pasakų herojai stengiasi berniukui vardu Anansis padėti išgelbėti jo trole paverstą mama, kuri papuolus į piktosios raganos nagus. Aišku, kaip ir pridera, istorija baigiasi laimingai, nors ir netikėtai.  

 

Paklausus sūnaus, kas jam labiausiai knygoje patiko, tai minėjo pokštininką elfą, kuriam nekaip sekėsi burti, ir prikrėsdavo draugams ir ne tik įvairiausių šunybių. Pvz, princesė Sultenė nemėgsta nešvaros, o štai elfas netyčia padarė taip, jog kurį laiką virš jos galvos byrėjo triušiukų spirelės.

Knygoje nurodyta ir nemokama programėlė, kurią parsisiuntus galima žaisti šios knygos herojų žaidimą. Parsisiuntėm, išbandėm, patiko!

Rekomenduojam!

P.S. Bandysim gauti ir pimąją knygos dalį pavadinimu "Burtų vagis" :)

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 13. Feb 2017, 10:01

Labai smagu, kad kartu skaitote! 😀

jaldija jaldija 12. Feb 2017, 22:39

👍👍👍

ODISEJAaa ODISEJAaa 12. Feb 2017, 18:37

👍😀