BROLIUKŲ ŽIEMA: dviaukštė lova. Ką manote?

BROLIUKŲ ŽIEMA: dviaukštė lova. Ką manote?

23. Jan 2017, 00:03 kodelcia kodelcia

Sveikos mielosios, 

Šįkart noriu pasidžiaugti nauju pirkiniu ir tuo pačiu paklausti jūsų atsiliepimų, nuomonės.

Nupirkome vaikams dviaukštę lovą, su mintim, jog mažąjam kai sueis dveji, laikas bus krausytis pas didįjį brolį į kambarį. Taigi apie gegužę jau turėtų taip būti. Nes visgi dar po kurio laiko atsiras šeimoje ir dar vienas šeimos narys :)

Abu broliukai lovą priėmė entziastingai. Nutariau Aidutį pratinti pamažu. Pirmiausia pradėsim nuo pietų miegelio naujoje lovoje, o po kokio mėnesio- dviejų, kai jau apsipras, bandyti ir naktimis migdyti pas brolį. Šiandien pirmasis pietų miegelio kartas pavyko. Pabudo be streso ir patenkintas : )

Tik va, galvoju, ar nereiktų vyresnėliui papildomai bortelių iškelti, kad nakčia apsisapnavęs neišlėktų? Nors šiaip naktimis jis miega pakankamai ramiai. Į tualetą eina tik ryte. Bet vis vien noris užtikrinti vaiko saugumą. 

Ką manote jūs? Ar esat turėjusios/ turit patirtį dėl šio tipo lovos? 

kodelcia kodelcia 24. Jan 2017, 17:01

Na ką, po kelių naktų galiu pasakyti, jog vyresnėlis mielai miega viršuje ir jam labai patinka. Mažėlis paguldomas pietų, kai užmiega, uždedu papildomą apsaugą, kad neiškristų. Dienos metu mažėlis prašosi į viršų pas vyresnįjį pažaisti. Tai visada šalia patoviu kol abu pasidžiaugia dangaus aukštybėse 😃

Vytulka Vytulka 24. Jan 2017, 13:41

Man atrodo, kad dviaukštės lovos vaikams visada patinka. Mums irgi po kelių metų reiks pirkti. Bet ar tikrai saugu, tai mane irgi šis klausimas neramina. Ar nebaisu, kad iškris, jei ne miegant, tai besikarstant, žaidžiant

Loreta_K Loreta_K 23. Jan 2017, 22:26

Sveikinam su nauju pirkiniu! 😉 Matosi broliukams labai patinka 😉