Biok - dovanos, kurios lepina

Biok - dovanos, kurios lepina

25. Nov 2015, 14:36 Aistė Meškienė Aistė Meškienė

Sveikos,

Noriu pasidalinti atsiliepimais apie Biok kosmetiką. Kai kurjeris atvežė siuntinį, net nežinojau kas ten. O štai išpakuoju, o ten puikuojasi nuostabus Biok rinkinukas nuo MK klubo. Ačiū, ačiū ir dar kartą ačiū! 

Iki tol nebuvau bandžiusi Biok gaminių. Bet pamėginau ir likau sužavėta. Kuo? Visų pirmiausiai gaminiai labai atitiko mano odos tipą. Jie skirti sausai, jautriai odai, sudėtyje natūralios aktyvios medžiagos, be alergenų. 

Pirmiausias išbandžiau rankų kremą. Jis su taukmedžio sviestu ir kakavos aliejumi. Puikiai drėkina odą, labai patiko, kad nelieka lipnumo jausmo ir greitai susigeria. Kvapas gaivus, malonus ir lengvas. 

Kūno prausiklis ir kūno losijonas taip pat skirti sausai odai, lengvos tekstūros, kvapai taip pat lengvi ir gaivūs. Priemonės reikia nedaug, nes lengvai pasisikirsto. Dušo kremas lenvai putoja, o losjonas greitai ir lengvai susigeria į odą. Džiaugiuosi, kad nėra jokių stiprių kvapiklių, nes mano oda labai reaguoja į tokius dalykus ir paraudonuoja. Nuo šių priemonių jokių pašalinių poveikių. Tik teigiami atsiliepimai!

Patiko ir pačios pakuotės, paprastos ir patogios naudoi. 

Likau labai patenkinta produkija, rekomenduoju kitoms! O pati naudosiu ir ateityje :) 

 

Aistė

20151125143209-41614.jpg