Auk sveikas, vaike

Auk sveikas, vaike

10. Jan 2019, 18:36 Raudona braškė Raudona braškė

Nežinau kaip jūsų vaikai, bet maniškis labai mėgsta įvairias mokomąsias knygeles, o jei dar tie "mokslai" sutampa su savaitės tema darželyje išvis būna itin smagu kartu panagrinėti ir pasikartoti kas buvo išmokta darželyje. Tuo pačiu sužinau ir įvairias darželio naujienas, kurių šiaip sūnus nesugalvotų papasakoti.
Esu bandžiusi ieškoti įvairių užduotėlių ikimokyklinio amžiaus vaikučiams, tačiau labai gaila, kad dauguma jų yra anglų kalba ir laaabai jau reta, kuri susijusi su pvz sveika mityba, sveiku gyvenimo būdu ar artima mūsų buičiai. Norėtųsi tokių, kurias spręsdami vaikai ne tik pramogautų, bet ir kažko naudingo sužinotų ar įgytų supratimą apie kasdienį gyvenimą.
Visai nesenai man pavyko surasti štai tokias šaunias užduotėlių knygeles, tad dalinuosi jomis su jumis. Tikiuosi mažiesiems patiks.
Nuorodos į vaikams skirtas mokomąsias knygas "Auk sveikas, vaike". Leidinius parengė UAB "Šviesa". Ši Europos Sąjungos mokykloms skirta programa įgyvendinta teikiant Europos sąjungos finansinę paramą. Programos įgyvendinimą organizavo ir rėmė Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija!
"Auk sveikas, vaike" 2 - 4 metų vaikams:

https://drive.google.com/file/d/14E-EaJ5SNAHJt3crzxNMTvGq0IMVknau/view

"Auk sveikas, vaike" 5 - 6 metų vaikams:

https://drive.google.com/file/d/1kpLtiKHKN6dTU8NOl8cuE14scoW37335/view

Taip pat yra ir užduotėlių knygelės mokyklinukams.

"Auk sveikas, vaike" 1 - 2 klasės mokiniams:

https://drive.google.com/file/d/1yj1Wq31rsXUzFZSjtRpFYaIyws5NUkFl/view

"Auk sveikas, vaike" 3 - 4 klasės mokiniams:

https://drive.google.com/file/d/1MESPU2qsmr0kaKr_7zoiAwS6ibZOWWbF/view

Gero ir linksmo užduotėlių sprendimo šaltais žiemos vakarais ;)