Aktyvumas liejasi per kraštus 2

Aktyvumas liejasi per kraštus 2

31. May 2021, 18:00 Chipmunks Chipmunks

Kaip ir žadėjau, grįžtu su antra dalimi savo teksto.. :) taip, labai ilgai užtrukau, bet greičiausiai pavadinimas jau pasako kodėl? Aktyvus gyvenimo būdas, darboholistė, dukra, nėštumas, studijos, 2 darbai ne taip lengvai paleidžia :) pirmoj daly pristačiau save sulėtėjusia, o dabar noriu papasakoti kaip tai staiga vėl pasikeitė! 


Taigi, pakeitus gyvenamąją vietą, atvykus gyventi į vyri gimtinę, didelį miestą, pradėjus naują veiklą ( visiškai man neįprastą), sugalvojau studijuoti! Taip, studijos tos pačios veiklos/darbo :) taigi, studijuoju ramiai, dirbu, auginu dukrą, viskas kaip ir gerai ir užtektinai, bet žinote tą jausmą, kai turi laisvo laiko ir galvoji ką čia dar nuveikus? Taigi, nuveikiau! Pradėjau rašyti projektą verslo finansavimui, gavau finansavimą, įkūriau savo verslą, tuo pačiu pradėjau dirbti dar vieną darbą, kuris mano profesiniam kely labai naudingas! Taigi, dirbu 2 darbus, atsidariau savo įmonę, pradedu vykdyti veiklą, vis dar studijuoju ( dieninės studijos, valstybės finansuojama vieta, už gerus balus gaunu stipendiją) auginu dukrą ir esu paskutinėse savaitėse nėštumo! Sustoti neplanuoju, neturiu laiko sustojimui!

Taigi, jeigu yra sakančių, kad mamos tik namų šeimininkės, tai stipriai klystate! Gyvenu aktyviai ir labai džiaugiuosi susigražinusi tą aktyvumą kuris buvo dingęs po pirmojo nėštumo :)