97 proc. NATŪRALUMO

97 proc. NATŪRALUMO

08. Jan 2020, 14:27 Raudona braškė Raudona braškė

Susitvarkiusi su mano odos problemomis Juara imasi 'remontuoti' mano plaukus. Jau turėdama patirties su Juara kosmetika, į Noughty plaukų priežiūros priemones žiūriu daug drąsiau ir nekantrauju išmėginti.

Pirmasis su mano plaukais susipažįsta plaukų šampūnas, kuris kaip rašoma yra natūrali ir galinga priemonė stiprinanti plaukus. O stiprumo jiems oj kaip reikia, nes ilgus metus yra šviesinami. Šampūno sudėtis, tarsi mamos kompoto - mėlynės, šaltalankiai, arktinės tekšės. Jau taip natūralu ir atrodo labai patikima. O kvapas irgi nuostabus. Šampūnas gan tirštos konsistencijos, plaukus padengia tankiu putos debesėliu.

Na o darbą užbaigia ir plaukus pamaitina Noughty kondicionierius.
Tiesiog palieku čia šią citatą rastą ant kondicionieriaus, nes gražiau ir tiksliau turbūt pasakyti jau nebeįmanoma.
" Lyg riteris spindinčiais šarvais, 97 % natūralių žaliavų pagrindu pagamintas, intensyviai drėkinantis mūsų šampūnas atskuba gelbėti sausų neklusnių plaukų. Saldžiųjų migdolų ir saulėgrąžų sėklų ekstraktai padeda atkurti skilinėjančius plaukus. Daugiau jokios baimės dėl pasišiaušusių neklusnių plaukų – tai lyg tobulos pasakos pradžia! "

Po Juaros Noughty produktų, mano plaukai lengvi, neapsunkę ir dvelkia gaivia švara. Esu patenkinta ne tik pačiu poveikiu, bet ir tuo, kad ant kiekvienos pakuotės radau šmaikščius posakius. Laikai rankose šampūna ir šypsaisi, nes ant jo gamintojai pažadėjo, kad neišbando savo ingredientų su Bembiu, Lese, Skipiu arba kitais gyvūnais.

Ačiū Juarai. Patys geriausi atsiliepimai skrieja iš mano pusės. Juk už gerą, atlyginama geru ;)